Cum sa reusim sa facem o lucrare durabila la propria casa? O schela metalica nu poate sa lipseasca

Probabil majoritatea dintre noi am ajuns in situatia in care a fost nevoie sa terminam un finisaj la propria casa, sau sa rezolvam o problema de fatada, sa dam un var si alte lucrari ce pot fi incluse in domeniul constructiilor. De multe ori ne dorim sa putem realiza astfel de lucrari desi nu avem experienta, insa dorim sa ne putem baza pe ceea ce stim in cazul unei situatii de urgenta. Acest lucru implica nevoia unor produse si accesorii fara de care nu am putea duce o lucrare la capat.

Majoritatea produselor dedicate constructiilor sunt costisitoare. Daca avem nevoie de acestea doar o data la un numar de ani, achizitia lor nu aduce avantaje ci doar ne poate da batai de cap cand vine voba de depozitare. Din acest motiv, pentru lucrari mici, interioare sau exterioare putem apela la diverse tipuri de schela de inchiriat. Aceasta va avea un pret mult mai mic si o vom inapoia imediat dupa ce terminam lucrarea.

 

Unde gasim schele de inchiriat si cum stiu sa o aleg pe cea potrivita?

In general, firmele care se ocupa cu vanzarea de produse dedicate domeniului constructiilor au si servicii care ofera cate o schela de inchiriat. Tipul schelei de care putem avea nevoie difera in functie de tipul si dimensiunea lucrarii. Astfel, la o lucrare interioara putem folosi schelele interioare, insa acestea sunt necesare doar in cazul in care vorbim de un interior foarte inalt.

Schelele care se folosesc la exterior, pe de alta parte, pot fi de mai multe tipuri si de mai multe dimensiuni. Daca lucrarea pe care dorim sa o realizam se afla la exteriorul unui bloc inalt, vom avea nevoie de o schela fixa, aceasta fiind cea mai stabila si cea mai de incredere cand vine vorba de inaltimi. Daca, insa, lucram la exteriorul unei case, putem apela la o schela mobila, aceasta fiind mai mica si avand posibilitatea de a se deplasa usor cu ajutorul rotilor montate la baza.

 

Daca nu am mai lucrat un exterior ar trebui sa apelez la sfatul unui expert?

Daca sunteti deschis inspre a invata secrete din domeniul constructiilor, insa nu ati cochetat niciodata cu acesta, probabil aveti nevoie de o mana de expert. Pentru inceput, deoarece atat schela de inchiriat cat si restul materialelor pot fi destul de scumpe, ar fi ideal sa apelati la o firma specializata. Astfel, veti putea asista la o serie de experti lucrand si puteti „fura meserie” in acest proces.

De asemenea, pentru inceput este indicat sa porniti cu lucrari de mici dimensiuni. Acest lucru va va ajuta sa deprindeti modul in care trebuie folosite produsele si fiecare accesoriu in parte. Pentru alegerea produselor potrivite pentru fiecare noua lucrare va puteti consulta cu angajatii magazinelor specifice, angazati care va vor ajuta de fiecare data cu produse de calitate.

 

De unde puteti inchiria o schela pentru o lucrare exterioara?

Daca sunteti in cautarea unor firme ce inchiriaza schele metalice, suntem aici sa va ajutam. Cei de la Lucinvest ofera astfel de servicii care sa vina in ajutorul firmelor mici si a persoanelor care lucreaza pe cont propriu. Acestia pot fi gasiti pe lucinvest.ro, site pe care veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie.

 

Date de contact:

Telefon: 0745.410.817

E-mail: [email protected]

Depozit Buzau: DN2-E85 nr. 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau

Depozit Bucuresti: Sos. Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana