design unghii cu gel
Hot

Scurt istoric al unghiilor cu gel

Unghiile cu gel au devenit o parte esentiala a industriei de infrumusetare si a manichiurii moderne, oferind femeilor si barbatilor o modalitate de a-si imbunatati aspectul unghiilor si de a le pastra in stare perfecta pentru perioade indelungate. De-a lungul timpului, aceasta tehnica a evoluat semnificativ si a cunoscut o popularitate in continua crestere.

Anii 1980 – cum au aparut unghiile cu gel?

Unghiile cu gel au aparut pentru prima data in anii 1980, cand un chimist californian pe nume Tom Holcomb a dezvoltat gelurile cu scopul de a ajuta femeile care sufereau de unghii fragile sau deteriorate. Initial, gelul a fost creat pentru a oferi un suport suplimentar unghiilor naturale, iar acesta s-a raspandit rapid in industria manichiurii.  De atunci, unghiile au evoluat cu mult iar acum puteti cumpara toate accesoriile pentru manichiura accesand oferte Black Friday la produse de design unghii.

Anii 1990 – momentul in care unghiile cu gel au devenit populare

In anii 1990, gelul pentru unghii a devenit tot mai popular, pe masura ce tehnicienii in domeniul infrumusetarii au inceput sa imbunatateasca formula si tehnica de aplicare. Aceasta perioada a asistat la cresterea numarului de saloane de infrumusetare care ofereau servicii de manichiura cu gel si la dezvoltarea unei game variate de culori si texturi pentru gelurile de culoare.

Anii 2000 – avansarea tehnologiei in domeniul manichiurii

Cu avansarea tehnologiei si dezvoltarea de produse din ce in ce mai performante, unghiile cu gel au continuat sa castige popularitate in anii 2000. Lampile UV si LED au fost introduse pentru a accelera procesul de uscare, reducand astfel timpul petrecut in salon. Totodata, au fost dezvoltate formule de gel mai rezistente si mai durabile, care sa reziste la uzura si sa se mentina stralucitoare pentru mai mult timp.

Anii 2010 – diversificarea stilurilor

In deceniul 2010, manichiura cu gel a devenit o parte integranta a rutinei de infrumusetare pentru multe persoane din intreaga lume. Acest deceniu a adus cu sine o explozie de culori, texturi si tehnici creative pentru unghiile cu gel. Gelurile de constructie, gelurile de culoare si gelurile cu efecte speciale au devenit disponibile, oferind o gama variata de optiuni pentru fiecare preferinta. Pentru a putea ajunge in pas cu toate cerintele, puteti accesa Black Friday 2023 LatinoNails si veti gasi produse pentru unghii la preturi avantajoase.

Prezent – unghiile tehnice sunt din ce in ce mai populare

Astazi, unghiile cu gel sunt mai populare ca niciodata, cu o piata vasta de produse si accesorii disponibile atat pentru profesionisti, cat si pentru cei care prefera sa-si faca manichiura acasa. Tehnologia a continuat sa evolueze, asigurandu-se ca manichiura cu gel este accesibila, usoara si durabila pentru toata lumea.

Unghiile cu gel au traversat o calatorie fascinanta de dezvoltare si popularizare de-a lungul anilor. De la inceputurile sale in anii 1980, aceasta tehnica de manichiura a devenit un element esential al industriei de infrumusetare, oferind unghilor un aspect impecabil si o durabilitate remarcabila. Cu inovatii continue si o gama variata de optiuni, unghiile cu gel continua sa ramana in centrul atentiei in lumea frumusetii si al stilului.