cursuri online copii

Hot

Arata-i cat de interesante pot fi cursurile pentru copii!

Cand ii spui unui copil sau adolescent ca va incepe un nou program de studiu, sa nu fii surprins daca reactioneaza fara entuziasm. Chiar daca este vorba despre cele mai distractive si interactive cursuri de dezvoltare personala, cum sunt cele oferite de Success Academy, tinerii tot vor simti, la inceput, ca trebuie sa faca munca suplimentara.

Asadar, ce poti face in calitate de parinte? Cum ii poti demonstra ca participarea la un program de cursuri pentru copii si adolescenti poate fi pe cat de util, pe atat de interesant si memorabil? Descopera, in continuare, cateva variante de raspuns la aceste intrebari!

cursuri online copii

1. Explica-i conceptul de dezvoltare personala

Considerata o „altfel de scoala”, Success Academy ofera cursuri pentru copii si adolescenti, in cadrul carora accentul pica pe invatarea experientiala. Spre deosebire de sistemul clasic de invatamant, unde se ofera informatii de ordin teoretic, pe care elevii trebuie sa le memoreze, aici se utilizeaza exercitii practice, interactive si experimente.

Iata cateva exemple de subiecte abordate de catre trainerii cu experienta atat in domeniul dezvoltarii personale, cat si in educatie:

  • TEEN PSYCHOLOGY: Cum iti cresti increderea de sine; Frica de esec. Despre autenticitate; Cum sa ai un mindset de invingator; Gandire strategica etc.

  • RELATII: Cum iti cresti inteligenta interpersonala; Empatie – cum sa relationezi cu parintii; Cum si ce sa vorbesti cu ceilalti; Arta conversatiei etc.

  • SKILLS: Cum sa te organizezi mai bine. Plan. Actiune; Cum sa-i influentezi pe cei din jurul tau. Persuasiune etc.

  • BUSINESS: Cum se fac banii; Cum devii un antreprenor social; Educatia antreprenoriala etc.

  • SOCIETATE Cum comunici prin limbaje noi? Memeology: Cum e sa studiezi si sa traiesti in strainatate. Viata „afara”; Arta conversatiei etc.

Cursantii sunt impartiti in grupe formate din 10-12 persoane in functie de doua criterii. In primul rand, este vorba de varsta lor si, in al doilea rand, de nivelul de engleza pe care il au. Se pot urma aceste cursuri pentru copii si adolescenti fie in format fizic, in sala, fie in mediul online.

La sfarsitul programului, fiecare absolvent primeste o diploma care atesta participarea sa. Aceasta din urma se dovedeste extrem de utila pentru oricine vrea sa construiasca un CV impresionant.

2. Lasa-l sa descopere recenzii lasate de alti cursanti

Alta metoda de a-ti convinge fiul sau fiica de faptul ca merita sa participe la cursuri pentru copii si adolescenti oferite de singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business este sa il/o lasi sa citeasca parerile altor elevi. Iata doar doua dintre acestea!

  • Imi plac mult jocurile care par simple initial, dar care au in spate o lectie. Si imi mai plac discutiile si energia grupului, mai ales in perioada asta.

  • Mi-a placut relaxarea pe care o putem avea in timpul sesiunii si atmosfera creata de trainer, dar si de cursanti. De asemenea, si cum putem lua notite doar printr-un click al trainerului, acesta dand share-screen si aratandu-ne despre ce este vorba.” (referitor la programul online de cursuri pentru copii)

3. Participati la o sesiune demo

Nu in ultimul rand, Academia ii invita atat pe parinti, cat si pe elevi sa participe la o sesiune demonstrativa, complet gratuit! Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda de a va da seama daca programul de dezvoltare personala vi se potriveste! Dupa cum vezi, totul este simplu, convenabil si merita incercat!