Zafaran

Parfumuri chic pentru femei

Parfumurile orientale pentru femei sunt chic, senzuale, seducătoare și elegante. Odată cu timbrul îndepărtat al mirosurilor extraordinare, parfumurile orientale facilitează visul în alte lumi. Cu parfumuri orientale plutești pe un nor puternic și înflorit de extravaganță care face din fiecare parfum, ceva foarte special. Ca într-un vis din 1001 de nopți, parfumurile orientale și mirosurile senzuale se reunesc într-o sticluță de Emper Parfum. Un indiciu ușor de mosc poate fi găsit adesea în legătură cu lemnul de cedru picant și chihlimbarul înflorit. De asemenea, vanilia este o component care îmbogățește parfumul oriental.

Emper parfum dulce și puternic

Datorită componentelor sale destul de picante, parfumul oriental se încadrează de obicei, în categoria dulce și puternic, deoarece parfumurile intense își păstrează întotdeauna aroma chiar și după câteva ore. Răsfață-te cu parfumul dulce senzual, cu o atingere orientală, atunci când vine vorba de alegerea parfumului tău preferat. Parfumul puternic de damă Emper Women este deosebit de popular pentru a fi făcut cadou la ocazii festive și în sezonul cald. Poți simți atmosfera aglomerată într-un bazar sau te poți simți transportată la palatul Sultanului.

Căldura pulsativă și abundența fascinantă de nuanțe sunt prezente în compoziția de citrice a parfumului pentru femei Emper. Cu el poți simți culorile curgătoare pe fundalul muzical solar cald. Nu mai puțin frumoasă, compoziția, povestește despre o notă pasională de condimente, printre care domină vanilia. Dulceața delicată de vanilie se dizolvă într-o melodie florală obișnuită, care este încadrată de tonuri de citrice, moliciunea santalului, o combinație cu mai multe straturi de chihlimbar.

Răsăritul este o chestiune delicată …

…Și poate fi atribuită perfect lumii parfumeriei orientale. Aromele orientale condimentate, dulci și saturate sunt ideale pentru întâlniri, ieșiri de seară pentru aventuri ușoare și dulci. Cele care doresc o frumusețe orientală misterioasă și doresc să rămână așa în zilele de lucru, merită să cumpere un parfum de damă Emper Women.  Mirosurile de culoare dulce sunt luxoase, incitante, seducătoare, fascinante. Pasiunea incitată, viziunea orientală fierbinte, o nuanță subțire de amărăciune, senzualitate și lux regal sunt principalele asociații cu astfel de spirite. Note grozave de arome condimentate într-un mediu senzual de culori picante.

Emper Parfum

Faimosul Emper parfum are o aromă puternică, senzuală, misterioasă – un amestec estic de vanilie parfumată, condimente fierbinți și majoritatea citricelor răcoritoare. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune arome de parfumuri orientale. Combinația notelor dulci de vanilie și chihlimbar cu notele de citrice pot face pe oricine să iasă în evidență. Acest parfum rămâne popular, strălucitor, iar aroma lui este profundă, fascinantă și te scufundă în lumea dorinței, senzualității și luxului, foarte bogată și răcoritoare.

Parfumeria estică, în special cea arabă, fără compromisuri, arată nuanțe strălucitoare, cu abundență de note orientale, care pot cuceri inimile chiar și a fanilor foarte exigenți ai artei parfumate. Notele de fructe și notele dulci se găsesc foarte des în parfumurile orientale feminine, spre deosebire de parfumurile europene. Cumpără Emper parfum și răsfață-te cu mirosul strălucitor. Vara trebuie să folosești un parfum mai puternic și răcoritor și acesta poate fi Emper parfum cu o atingere orientală.