Livrare Flori Moldova

Buchetul miresei – 7 dintre cele mai noi tendințe

Florile sunt o parte esențială a nunții pentru multe cupluri, în special buchetul de mireasă. În ciuda tuturor, acest accesoriu foarte tradițional evoluează odată cu vremurile și știe să se reinventeze pentru a se potrivi cu stilul nunților de astăzi.

În 2021, găsim tendințe din lunile trecute, desi circumstanțele nu au permis să se profite suficient de mult, dar iata noutăți cu idei proaspete, în ton cu vremurile și cu livrare flori online Chișinău.

1. Minimalism: alb sau nud

Cu toții ne-ar plăcea să putem pune anul 2021 sub semnul ușurinței și, de aceea, tendința buchetelor minimaliste se impune cu o asemenea forță. Aici, minimalismul se datorează mai presus de toate tonurilor, cu o părtinire pentru un buchet de mireasă realizat în întregime din flori albe sau nuanțe nud.

Gypsophila este întotdeauna acolo, la fel ca trandafirii și bujori pot fi idei grozave.

2. Protea cu flori exotice

Nu mai prezentăm trendul tropical chic, o temă de nuntă care este încă foarte populară în 2021. În departamentul de flori, te sfătuim să alegi protea, planta originara din Africa de Sud.

Aceste flori mari, cu aspect spectaculos, trebuie lăsate întronizate în centrul buchetului de mireasă, cu excepția cazului în care una sau trei sunt amestecate cu un aranjament floral dezordonat în care frunzele exotice nu ar trebui să lipsească.

3. Boabe roșii și/sau ferigi

Buchetul miresei cu fructe de padure rosii ies în evidență ca o opțiune unică și romantică, perfect pentru nuntile de toamna si iarna. Ilex roșu, boabe de trandafir, hypericum roșu, acestea sunt atât de multe soiuri pentru a le strecura în buchete.

În asociere sau solo, ferigile sunt, de asemenea, pe partea din față a scenei în 2021, un frunziș de luat în considerare pentru a da caracter buchetului tău.

4. Două tonuri sau gradient

Vestea cea mare pentru 2021? Buchetul de mireasă în două tonuri. Într-adevăr, până acum era destul de rar să observi o tendință clar în două tonuri în buchete.

Astăzi, nu ezita să pariezi pe un aliaj de două nuanțe, cele ale decorului de nuntă, de exemplu. De asemenea, poți reda efectul de gradient cu mai multe tonuri ale culorii preferate.

5. Întotdeauna mai verde

Încetul cu încetul, frunzele se consolidează ca un element din ce în ce mai central al buchetelor de mireasă. Anul 2021 confirmă această tendință prin compozițiile sale foarte verzi care miros ca primăvara.

Dincolo ferigile menționate mai sus, ai în vedere și vâscul, viburni verzi, ruscus italian, ca să nu mai vorbim de eucalipt.

6. Florile uscate, în top ca popularitate

Florile uscate permit, de asemenea, să compună buchete de mireasă foarte romantice. În stil boem sau retro, lavanda, hortensiile, ciulinii albaștri, crengile de grâu sunt plante de vis pentru a face poezia să domnească la recepția nunții tale.

7. Pampas, nu te saturi niciodată de ea

Această plantă lungă de culoare bej s-a impus în câteva luni ca un must-have și nu pare pregătită să se retragă.

Ideală în asociere cu un buchet de flori uscate, estetica sa sălbatică îi va încânta pe iubitorii stilului hippie chic.