Vorbirea in public – talent sau munca?

Astazi trebuie sa comunicam cu totii, fie cu colegii, cu clientii, membrii familiei sau cu cei din jur. Dar cum sa mobilizam  in asa fel incat sa eliminam complet tracul in timp ce vorbim cu cei din jurul nostru? Cum sa ne asiguram ca imaginea pe care o oferim rezoneaza cu subiectul? Cum sa captivezi un public in timp ce sustinem o cuvantare sau un discurs?

Raspunsurile la toate aceste intrebari, plus multe altele, le veti afla daca veti alege sa va inscrieti la un training pe public speaking, oferit de Brightway®. Tehnicile de improvizatie teatrala pe care le veti asimila va vor permite sa va dezvoltati si sa va exersati capacitatea de comunicare, cea de care aveti nevoie zi de zi si pe care ne propunem sa le aducem in discutie la fiecare training pe public speaking pe care il derulam.

Numeroasele exercitii si instrumente, jocuri de rol ale acestui training Brightway® va vor insoti de la statutul de ascultator al unor discursuri, la cel de emitator sau, mai bine zis, de autor al acestora, totul pentru o mai buna stapanire a vorbirii in public si pentru a va transmite cat mai corect mesajul catre publicul.

Stim foarte bine ca atunci cand ne aflam in fata unei multimi careia trebuie sa ii oferim ceva de calitate prin ceea ce enuntam, si ne referim aici la calitatea informatiilor pe care dorim sa le accentuam, persoanele care nu au la baza un training pe public speaking pot sa se dezorienteze extrem de usor. Astfel, saltul de la o stare de liniste, de calmitate la una de agitatie, asociata cu pierderea de sine, este foarte mic.

Practic, in acel moment, ceea ce simtim este similar cu un soc pe care in traim si in care ne pierdem cu firea. Ei bine, acest training oferit de Brightway® are rolul de a ne oferi antrenamentul necesar, cel de care avem nevoie pentru a putea constientiza faptul ca vorbirea in public, pana la urma, nu este un aspect atat de neplacut sau incomod. Din contra, putem face aceste experiente sa fie unice pentru noi si sa ne mandrim cu ele.

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca, in timpul acestui training de la Brightway®, veti fi pus adesea in situatia de a tine un discurs in public, chiar daca vorbim despre un public restrans, insa simpla expunere a acestui joc de rol face parte din activitatile pe care le veti derula in cadrul acestui training pe public speaking.

Totodata, specialistii nostri in public speaking vor folosi nenumarate metode, practici si activitati, menite sa va ajute sa va descurcati mult mai bine cu gestionarea emotiilor in timpul vorbirii in public.