Informatii utile despre cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti

Sunt o persoana foarte ocupata, in ciuda faptului ca nu ma mai duc la serviciu, ci practic si eu telemunca, trebuie sa va marturisesc un secret: nu stiu altii cum sunt, dar eu nu pot sa ma concentrez cand nu este ordine deplina in casa mea. Parca imi scad performantele intelectuale, nu mai pot fi creativa, de aceea apelez regulat la cea mai serioasa firma care asigura curatenie la domiciliu din Bucuresti.

Nu trebuie sa imi rup din timpul pretios si sa ma deplasez la sediul firmei, fiindca aceste servicii pretioase se obtin online.

Curatenie in Bucuresti garantata

Fiecare gospodina care doreste curatenie Bucuresti de calitate premium poate obtine o programare in 5-10 minute dupa ce o solicita pe site-ul firmei Helppy.ro.

Echipa va lasa in urma ei o casa perfect curata, placut mirositoare in care nimeni nu va avea de suferit, fiindca toate substatele cu care se spala gresia si parchetul, chiuvetele si cada sunt ecologice.

In plus, se lucreaza mult, repede si bine si operatorii de curatenie au grija de lucrurile tale. Nimic nu se sparge sau nu se distruge in timpul curateniei.

Curatenie Bucuresti si alte servicii importante

Firma si-a extins serviciile fiindca in cei 10 ani de experienta a observat faptul ca in afara de curatenie la domiciliu, intr-o gospodarie este nevoie si de reparatii, de amenajari si de montaje diferite.

Ai de montat o oglinda, un dulap, un sistem de rafturi? Echipa prezentata mai sus vine cu tot ce are nevoie sa te serveasca intr-un timp record. Operatorii de curatenie stiu cat de importante sunt aceste manopere, de aceea le si executa constiincios si urgent.

Vrei sa zugravesti intr-o camera, dar te simti depasit de volumul de munca? Ei schimba aspectul peretilor, ei acopera mobilierul din camera si il manipuleaza cu grija, ei strang in urma lor ca spatiul respectiv sa poata fi folosit cat mai repede.

Simultan cu serviciile de curatenie Bucuresti poti solicita reparatii ale usilor, ferestrelor, schimbarea becurilor arse, vopsirea tamplarie, curatarea canapelelor si a fotoliilor.

Aceste servicii se pot oferi cu materialele firmei sau cu cele ale clientului. Echipa tine cont de gusturile clientilor, astfel incat, daca doresti ca o masa veche sa fie vopsita in rosu sau in maro si nu ai timp sa cauti vopseaua, la data programarii, echipa vine cu materialele respective. Nu este nevoie sa te stresezi sa cumperi pensule sau diluant.

Sa te gandesti la Helppy.ro si ca la echipa celor mai priceputi gradinari, care iti poate amenaja gradina de flori sau de zarzavat si un gazon pe cinste in curte!

Serviciile de curatenie generala sunt completate cu alte servicii utile, de aceea Helppy.ro lucreaza pentru mii de bucuresteni, fie pentru gospodarii individuale, fie pentru asociatii de locatari, hoteluri, pensiuni, firme si multinationale.

Datele de contact le puteti lua de pe site, unde exista si un formular pe care il puteti completa cu solicitarea dumneavoastra sau cu intrebarile pe care doriti sa le adresati acestui furnizor de servicii.

Imi place cand plec in concediu doua saptamani si cand ma intorc gasesc apartamentul zugravit si fiecare lucru la locul lui.