Unde merita sa iti repari telefonul

Iphone-ul tau a inceput sa-ti faca probleme si nu stii ce sa faci? Ai inceput sa ai pete pe display-ul telefonului tau, linii pe intreg ecranul? Acestea nu sunt altceva decat semne clare ca ai nevoie de inlocuirea display-ului.

Pentru a putea beneficia de o schimbare in cel mai scurt timp posibil acum poti merge la Prestige Gsm, unde ai avantajul ca intreaga procedura de inlocuire a display-ului pentru Iphone 7 sau 7 Plus se va face in maxim 20 de minute. Altfel spus, vei avea telefonul reparat rapid si eficient, deci nu va fi cazul sa-ti faci griji ca vei avea nevoie de telefon la schimb pana cand va iesi de la reparatii.

Stim cu totii ca sunt service-uri unde reparatia dureaza si cateva zile, astfel ca specialistii de la Prestige Gsm se folosesc de echipamente moderne, de ultima generatie, pentru ca telefonul tau sa fie functional intr-un termen foarte scurt.

Pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa cum am mentionat va fi nevoie sa iti faci o programare, folosindu-te de formularul de pe site, in care vei specifica problema telefonului tau, cat mai clar. Ulterior, unul dintre specialistii de la Prestige Gsm va lua legatura cu tine pentru a stabili o programare exacta cand va fi nevoie sa ajungi cu telefonul in service.

In cazul in care nu ai posibilitatea de a ajunge in service, poti trimite telefonul tau prin curier si iti va fi returnat prin aceeasi modalitate, doar ca de data aceasta va fi functional la parametrii optimi.

Telefonul tau va fi ca nou, totul fiind posibil printr-o procedura pusa in practica de o echipa de specialisti, bine pregatiti, si care se bucura de o bogata experienta in domeniu. Astfel, vei avea garantia ca ai nimerit la locul potrivit si ca telefonul tau este pe maini bune.

 

Pentru ca pretul este de cele mai multe ori un aspect important pentru fiecare dintre noi si ca de multe ori ne ghidam in alegerea unui service dupa acest criteriu, afla ca la Prestige Gsm nu este nevoie sa aloci bugete mari pentru inlocuirea display-ului Iphone-ului tau. Mai exact, preturile sunt afisate pe site-ul www.prestigegsm.ro, acestea fiind accesibile pentru fiecare buzunar, astfel incat oricine sa aiba posibilitatea acum de a-si schimba display-ul zgariat sau crapat, fara sa fie nevoie de un efort financiar important.

 

Odata ce l-ai reparat cu siguranta iti doresti sa il pastrezi functional, astfel ca pe site-ul www.prestigegsm.ro vei gasi toate accesoriile de care ai nevoie pentru protectia telefonului tau. In plus, pentru accesoriile achizitionate de la Prestige Gsm vei beneficia de o garantie de 2 ani si de 90 de zile pentru fiecare reparatie efectuata telefonului tau.

 

Asadar, cu Prestige Gsm putem spune ca ai nimerit exact unde trebuia!