Cutiile de carton sunt o optiune foarte buna pentru transport!

Atunci and producatorii de sticle de vin doresc sa isi trimita produsele trebuie sa aleaga un mod inteligent si practic de transport, altfel risca ca bunurile sa fie distruse pe drum. Firma ipack.ro ofera o gama variata de cutii transport sticle pentru a asigura siguranta marfurilor chiar si pe destinatii lungi. Acesta firma specializata in cutii de carton, este un furnizor ales de foarte multe firme din Romania, deoarece oferea cutii carton, cutii pizza, cutii transport specializat si multe altele. Pentru a accesa produsele lor, clientii trebuie sa intre pe site-ul shop.ipackonline.ro, iar acolo informatiile vor satisface curiozitatile tuturor clientilor.

De ce se folosesc cutii transport carton la nivel global?

Cutiile de ambalare cu greutate redusa sunt mult preferate in situatiile in care greutatea containerului este luata in considerare pentru produsele care sunt transportate pe distante mari. Pentru astfel de conditii, cutiile de ambalare din carton vor fi mai benefice pentru proprietarul afacerii. Aceste cutii nu cantaresc mult. Este mai bine sa spunem ca greutatea lor nu are niciun impact atunci cand sunt asezati pe cantar. Indiferent de grosimea materialului pe care il utilizati la personalizarea cutiilor de ambalare, aceasta caracteristica ramane aceeasi. Cu toate acestea, deoarece sunt usoare, sunt mult mai usor de manevrat si transportat dintr-un loc in altul.

Daca sunteti in cautarea unor cutii de ambalare care sa asigure siguranta maxima a produselor, atunci aceste cutii vor fi potrivite. Cutiile de carton sunt concepute pentru a asigura o protectie totala a marfurilor. Acestea impiedica bunurile ambalate sa se loveasca. Totusi, acestea se asigura, de asemenea, ca produsele voastre sunt protejate in totalitate de sacadari, vibratii si socuri.

Pe langa toate celelalte caracteristici unice ale acestor cutii de ambalare, cutiile de carton sunt disponibile imediat. Ele pot fi vazute in diferite modele, precum si in forme precum un singur perete, un perete dublu si asa mai departe. Cu toate acestea, puteti avea orice design doriti.

Costul este un factor major care descurajeaza multe intreprinderi sa caute cutii de ambalare potrivite care sa completeze produsul lor. Unii sunt chiar speriati de costul de imprimare al cutiilor lor, care poate fi ridicat in unele cazuri. Costa mai putin decat alte cutii de ambalare, cum ar fi ambalajul din plastic.

Cutiile de carton nu sunt disponibile numai in diferite modele, dimensiuni si forme, dar pot fi incarcate rapid intr-un vehicul sau descarcate si aranjate oriunde.

Caracteristicile cartonului:

Cartonul – in special cartonul ondulat – are o rezistenta excelenta.

Cartonul are un raport bun rezistenta / greutate.

Cutiile din carton ondulat fac o treaba excelenta in a-si proteja continutul impotriva deteriorarii fluxului de transport.

Cutiile de carton pot fi refolosite de destinatari.

Ipack.ro ofera carton de cea mai buna calitate, care apoi este transformat in cutii rezistente pentru transport. Alimentele si produsele de sticla sunt mult mai in siguranta atunci cand sunt transportate in ambalaje precum cutiile de carton care ofera atat protectie, dar si un grad ridicat de igiena. Ipack este partenerul de care ai nevoie!