O casa fara tablouri este o casa fara o poveste

Povestile nu sunt spuse doar prin cuvinte, ci si prin sunete, miscari si mai ales prin culori. Prin urmare fiecare locuinta are nevoie de putina muzica, putin dans si cat mai multa culoare. Daca nu pre ate pricepi la combinarea culorilor, poti alege mai multe tablouri canvas abstracte in diferite teme si culori pe care sa le asezi in locuinta.

Cum pe piata vei gasi o multime de tablouri care mai de care mai viu colorate, alegerea poate fi una dificila. Dar iti recomandam sa ai in vedere mai multe aspecte, precum: preferinte, dimensiunile panzei, locul unde este pozitionat, dar culorile si tema tabloului. De ce sunt acestea importante? Hai sa le luam pe rand.

  1. Preferinte

Asa cum spuneam sim ai devreme, orice casa spune o poveste, dar in functie de obiectele de mobilier, de electrocasnicele si de decoratiunile alese, povestea este redata diferit si transmite o anumita stare celor ce ii trec pragul, si inclusiv proprietarului. Prin urmare, chiar daca iti este recomandat un anumit tablou, cu un anumit model, iti recomandam sa il privesti atent si sa descoperi starea pe care acesta ti-o transmite. Caci pana la urma tu esti cel care il va privi in fiecare zi, astfel ca este important sa iti placa si sa te faca sa zambesti de ori de cate ori il privesti.

  1. Dimensiunile panzei

Ca si in cazul oricarui alt obiect decorativ, si tabloul trebuie sa respecte anumite dimensiuni. Caci daca alegi un tablou mult prea mare, acesta nu va avea incapea in locul in care doresti da il pozitionezi. Daca este prea mic, se va aseza ca nuca in perete, iar efectul nu va fi cel dorit. Prin urmare, cantareste si masoara spatiul disponibil inainte de a cumpara un tablou.

  1. Locul unde va fi pozitionat

Un tablou va atrage privirile musafirilor, prin urmare este important sa il pozitionezi intr-un loc in care poate fi vazut clar, nu jumatate ascuns dupa perdea, ori pozitionat prea sus, ori prea jos.

  1. Tema si culorile tabloului

Daca atunci cand ti-ai amenajat locuinta, ai mers pe un anumit stil de design, atunci si tabloul trebuie sa se incadreze acest stil. Prin urmare, daca locuinta ta este moderna, atunci si tabloul trebuie sa aiba o tema moderna.  Daca alegi un tabloul pentru camera copiilor, atunci alege un tablou cat mai colorat si cat mai jucaus. Poti alege tablouri canvas abstracte si pentru camera celor mici? Sigur ca da, poti alege un tablou cu imagini care sa le dezvolte creativitatea celor mici, precum, imagini cu creioane colorate, cu frunze multicolore, cu forme geometrice si asa mai departe.

Daca si locuinta ta vrei sa transmita o anumita poveste, alege cu grija obiecte decorative, inclusive tablourile. Daca ai nevoie de inspiratie, dar si un loc cu foarte multe tablouri, in diferite teme si culori, atunci poti incerca la weframe.ro, aici vei gasi o multime de modele, la preturi accesibile si livrate in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.