Functionarea camerelor de securitate

Situatia din timpul crizei Corona este tensionata, probabil ca toata lumea observa acest lucru in acest moment. Dar mai exista ceva care ii priveste pe antreprenori din ce in ce mai mult. Frica acestora din cauza ca vor fi nevoiti sa lase birourile nesupravegheate. Aceasta frica se amplifica la gandul cum ca ce s-ar putea intampla cu bunurile din interior. Raspunsul este simplu!

O camera supraveghere exterior, asa cum sunt cele de la comenzi.ro este o camera video sau o camera foto rotativa si pivotanta instalata permanent, adesea motorizata. Tehnologia este utilizata pentru a monitoriza locurile publice, zonele private, obiectele individuale si multe altele. De regula, imaginile de pe camera de supraveghere sunt transmise direct la un monitor, generate ca o imagine statica si / sau inregistrate pentru o inspectie ulterioara. Exista diferite versiuni tehnice in domeniul tehnologiei camerelor de supraveghere: camere de retea, camere PAL si SDI sau camere wireless. Camerele de supraveghere deliberat suspecte sunt de asemenea folosite pentru a descuraja potentialii infractori.

Tehnologia de supraveghere foloseste standarde din fotografie si le completeaza cu masuri de securitate orientate spre nevoi, tehnologie mai puternica si componente adecvate pentru instalare. De regula, camerele de supraveghere constau dintr-un obiectiv, un senzor activ de pixeli, componente electronice sensibile la lumina, o carcasa cu sistem de incalzire sau racire, sursa de alimentare si, daca este necesar, un servomontaj. In afara de camera reala, monitoarele si inregistratoarele sunt utilizate pentru a inregistra si procesa semnalele de supraveghere primite. Software-ul de inregistrare si semnalele de la camere sunt utilizate in principal pentru a detecta miscarea. Senzorii de miscare cuplati la camere sunt destul de neobisnuiti.

Alegerea camerelor alb-negru sau color se bazeaza si pe nevoile respective. De exemplu, cu niste camere color, o imagine de supraveghere mai precisa poate fi capturata mai rapid. Camerele alb-negru, pe de alta parte, sunt mai sensibile la lumina si, prin urmare, sunt mai ideale pentru utilizarea pe timp de noapte. Asa-numitele camere dual mode combina avantajele ambelor tipuri de camere. Comutarea de la SW la modul de culoare se poate face complet automat sau de pe dispozitive externe. Diferite componente tehnice sunt utilizate in functie de domeniul de aplicare. Diferiti senzori functionali cu cipuri, obiective cu distante focale diferite sau inregistratoare HD-SDI pot fi asamblate individual pentru cerintele respective.

In unele cazuri, furnizorii de camere de supraveghere, cum ar fi cei care instaleaza sisteme de alarma cu supraveghere video , pot oferi, de asemenea, supraveghere la distanta prin aplicatie sau browser. Acest acces la distanta prin intermediul smartphone-ului face posibila o privire rapida si usoara a zonei securizate din afara proprietatii.

Camerele de supraveghere au un obiectiv specific pentru fiecare context. In zonele publice, cum ar fi garile, inregistrarile sunt destinate sa ajute in lupta impotriva vandalismului . In comertul cu amanuntul , camerele de supraveghere sunt folosite pentru a detecta furtul din magazine. Orice jaf in banci ar trebui sa fie documentat. Pentru inregistrarea accidentelor in traficul rutier. Ca parte a unui sistem de alarma pentru prevenirea si inregistrarea infractiunilor. Tehnologia de monitorizare este utilizata si pentru detectarea timpurie a incendiilor forestiere.