Cum sa deosebesti un costum de calitate de unul obisnuit?

Sezonul cald este aproape de final iar rochiile vaporoase le-ai si pus deja mai in spate in dulap. Poate ca deja ai inceput sa faci cumparaturi pentru a te pregati de toamna cu tinute perfecte pentru birou. Dintre toate piesele vestimentare potrivite pentru birou, de pe lista de cumparaturi nu trebuie sa iti lipseasca una, doua sau chiar mai multe modele de costume dama de la Yves Fashion.

Costumele de dama sunt cele mai practice piese vestimentare si te pot ajuta sa iti creezi o tinuta perfecta pentru birou. Este destul de greu sa gasesti un costum de dama de calitate si sa aiba si un pret avantajos, motiv pentru care este bine ca din intreaga ta garderoba selectata pentru job sa acorzi o atentie mai mare. Pentru a sti ca este de calitate, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte precum:

Croiala

Modelele de costume dama de calitate au o croiala care permit asezarea acestuia impecabil pe corp. Tipul de croiala trebuie sa te avantajeze si sa iti puna in evidenta calitatile. Pe de alta parte, o croiala obisnuita este usor de remarcat deoarece niciodata nu se va aseza perfect pe tine si trebuie sa o ajustezi tot timpul.

Sacoul modelului de costume dama nu are prea mult material in jurul corpului pentru a face cute iar manecile se potrivesc, astfel incat sa nu fie necesar sa le ajustezi tot timpul.

Detaliile costumului trebuie sa fie de calitate

Atunci cand trebuie sa abordezi o tinuta impecabila orice mic detaliu conteaza. Poate ca la prima vedere, mai ales daca alegi sa achizitionezi din mediul online micile detalii nu pot fi observate cu prea multa usurinta. Dar, din fericire, daca nu arata foarte bine sau ai gresit masura se poate schimba sau returna.

Pentru ca un model de costume dama sa fie impecabil, nasturii trebuie sa fie bine cusuti si sa nu iasa ate din tivurile de la maneci sau guler. De asemenea, aspectul general pe care il ofera nu trebuie sa lase loc pentru imperfectiuni.

Pretul unui costum de calitate

Pretul unui model de costume dama este dat de calitatea materialelor din care este fabricat. Daca este vorba despre un model facut la comanda, atunci se va adauga si manopera. De asemenea, daca este un costum de designer atunci pretul va fi mai ridicat decat al celor care se gasesc in mod obisnuit in magazine.

Un costum de calitate are un pret destul de ridicat insa, este important sa investesti intr-un model pe care il poti purta linistit deoarece te va servi multi ani. O piesa vestimentara de calitate nu dezamageste niciodata iar pentru cele mai inspirate tinute alege un model care sa te avantajeze. Pe piata vei putea sa gasesti foarte multe modele dar calitatea este cea care ar trebui sa primeze atunci cand pornesti la cumparaturi. Un costum obisnuit nu se va putea ridica prea usor la rangul unui model de calitate. Vei avea nevoie de un model de calitate deoarece uneori, munca ta poate sa te duca in cercuri sociale inalte unde, cu siguranta trebuie sa lasi o impresie placuta.