3 motive pentru care sa treci pe tigara electronica

Sunt o multime de motive pentru care fumatorii de tigari clasice incep sa foloseasca tigara electronica, pe marginea acestui subiect facandu-se o multime de studii. Se pare ca in ultimii ani tot mai multe persoane aleg tigarile electronice in defavoarea celor clasice, un lucru imbucurator pentru industria vaporizatoarelor, dar si pentru organism. Este cunoscut faptul ca aceste dispozitive contin mai putine substante nocive decat o tigara clasica, dar si faptul ca o e-tigara iti ofera mai multa libertate si confort in utilizare.

Legea care interzice fumatul in spatiile inchise a impins tot mai multi romani sa renunte la tigarile clasice. Mare parte dintre acestia nu au reusit sa renunte complet la viciul lor si au trecut la alte dispozitive. Acest aspect este unul imbucurator, dar nu orice incepator stie sa-si aleaga o e-tigara potrivita pentru nevoile lor, majoritatea avand nevoie de sfaturi din partea profesionistilor sau a reprezentantilor magazinelor online cu astfel de vaporizatoare.

Iata principalele 3 motive pentru care fumatorii aleg sa renunte la tigarile clasice in favoarea unei tigari electronice:

  • Vaperii pot folosi tigara electronica in spatiile inchise

Daca iti place sa petreci timp cu prietenii la terasa cu siguranta ai nevoie de o e-tigara de calitate. Fumatorii de tigari clasice vor trebui sa paraseasca localul de fiecare data cand doresc sa fumeze, iar vaperii se pot bucura de aceasta placere si in interiorul localului. Pentru multe persoane acest motiv este principalul aspect care a contribuit la schimbarea lor. Totusi, este important sa stii cum sa-ti alegi kit-ul de tigara electronica potrivit pentru tine.

  • Folosesti o e-tigara? Poti economisi bani!

Pachetele de tigari se scumpesc de la o zi la alta, iar persoanele care consuma mai mult de un pachet de tigari pe zi trebuie sa investeasca lunar o mica avere. De cealalata parte, daca alegi sa folosesti vaporizatoare vei avea o investitie mai consistenta de facut doar atunci cand iti achizitionezi kit-ul dorit, pretul lichidelor fiind accesibile oricarei categorii de vaperi.

  • Mai putine substante nocive

Prin ardere, tigara clasica elimina o multime de substante nocive, atat in corpul fumatorului, cat si a celor din jur. Mai mult decat atat, mirosul fumului nu este deloc atragator si iti afecteaza si viata sociala. Vaperii care isi aleg cu atentie tigara electronica scapa de aceste probleme, vapingul fiind o activitate cu mai putine efecte adverse decat fumatul clasic.