dulap metalic

dulap metalic

3 sfaturi pentru achizitionarea unui dulap metalic

Un dulap metalic va permite o buna organizare a spatiului la locul de munca! Il poti folosi atat pentru depozitarea aparatelor si a altor instrumente de lucru, cat si pentru arhivarea documentelor din firma. Iata trei sfaturi ce te vor ajuta sa alegi modelul potrivit, de la Viamond!

1. Opteaza pentru o categorie specifica

Fiecare dulap metalic este creat diferit! Cele care pot sustine o greutate de peste 100 de kilograme sunt concepute special pentru scule si alte obiecte voluminoase. Exista insa si modele multifunctionale, care se pot utiliza pentru mai multe categorii de produse. Acestea au mai multe compartimente in partea de sus, iar jos au zona libera.

Un dulap metalic care nu rezista la mai mult de 30 de kilograme este deseori unul pentru obiecte de curatenie. In acesta se vor pune doar mopul, galetile si solutiile dezinfectante!

Cat despre dulapurile prevazute cu rafturi, acestea sunt pentru dosare. Daca vrei sa protejezi informatiile despre angajati, clienti si activitatile firmei, un astfel de model reprezinta solutia ideala pentru tine.

In final, un dulap metalic poate fi creat si pentru depozitarea substantelor periculoase. Acesta va avea o nuanta stridenta, cum ar fi galben sau rosu. De asemenea, contine placi de avertizare cu mesaje de tipul “Fumatul interzis “ sau “Prezenta de substante inflamabile ”.

2. Tine cont de nivelul de securitate

Un dulap metalic va rezista mai bine in timp decat unul din plastic sau lemn! Motivul consta in faptul ca este alcatuit dintr-un material durabil si tratat impotriva agentilor chimici. Cu alte cuvinte, va fi mai putin predispus la rugina si nu va intra in contact cu bacteriile din aer.

Acesta nu este insa singurul avantaj de care poti avea parte, deoarece mobilierul metalic va veni la pachet si cu diferite beneficii legate de securitate.

De exemplu, va contine un sistem de inchidere cu cheie, ce va impiedica accesul persoanelor neautorizate si tentativele de furt.

Pe langa asta, un dulap metalic poate fi si ignifug! Astfel, continutul din interior va fi protejat la contactul cu focul.

3. Decide care vor fi dimensiunile

Pentru a face acest lucru este necesar sa masori spatiul din incapere si sa te gandesti la cat de mare ar trebui sa fie modelul ales pentru a-ti depozita toate obiectele.

Cauta un dulap metalic care sa vina direct asamblat sau asigura-te ca beneficiezi de ajutor specializat in acest sens! Montarea sa este un proces dificil si necesita anumite ustensile! Prin urmare, iti va fi greu sa o faci de unul singur si s-ar putea sa deteriorezi materialul in timp ce incerci sa montezi dulapul.

Cum stii ca ai ales un dulap metalic potrivit?

Pentru a decide ce dulap metalic sa achizitionezi, gandeste-te in primul rand la categoria din care sa faca parte acesta. Majoritatea modelelor sunt create pentru dosare sau obiecte de curatenie, dar poti alege si un dulap metalic care sa poata sustina o greutate mare sau substante periculoase.

Masoara spatiul din incapere si apoi decide care vor fi dimensiunile! Iar daca ai nevoie de protectie suplimentara, alege un model cu sistem de inchidere si rezistent la foc.

Tinand cont de sfaturile de mai sus, vei reusi sa gasesti un dulap metalic potrivit pentru nevoile tale!