Vacantele – plexiglas sau viziere de protectie?

Siguranta sociala poate fi recladita cu ajutorul ustesilelor de calitate care iti ofera protectie si siguranta. Cele mai bune alegeri pe care le poti face este sa suplinesti nevoile familiei tale prin viziere de protectie calitate, fabricate din plexiglast. Materialul din care sunt facute este rezistent la socuri si trepidatii, te ajuta in orice situatie, din momentul in care parasesti ambientul casei tale, in lupta impotriva noului coronavirus si iti ofera liberatatea necesara,  in mediul social.

Vacantele in anul 2020 ,an in care se afla momentan in criza, vor fi mai deosebite – in sensul care majoritatea hotelurilor vor avea personalul dotat cu masti si viziere de protectie. Italia a creat primul trend de sezlong cu plexiglas langa. Cum ar fi fost ca in 2019, o persoana sa vina la dvs sa va povesteasca ca in anul urmator – 2020 veti fi intampinat la un hotel unde va veti petrece un sejur de relaxare, iar dvs veti fi intampinat de o persoana ce va purta mai mult ca sigur o masca si o viziera de protectie? Locul in care veti fi cazat, va mirosi a biocid si mereu se va avea grija in a fi sterilizat locul in care veti sosi, iar toata lumea va pastra un minim de dinstanta. Dvs de asemenea veti avea o masca, o viziera de protectie si veti sta la un minim de distantare sociala. Cine ar fi crezut ca in momentul in care veti ajunge pe o terasa pentru a bea o cafea cu cineva drag, veti avea un mic “separeu” cu plexiglas ce va v-a feri de persoanele din jurul dvs. Probabil ca acea persoana ar fi intrat in categoria de oameni nebuni. Insa din pacate, lumea se confrunta cu o pandemie, lumea trebuie sa poarte masti de protectie sau viziere de protectie pentru a nu putea raspandi sau prinde acest virus ce ne-a uit prin felul rapid prin care el se raspandeste. Vizierele de protectie vor fi o moda noua prin hoteluri, hosteluri, pensiuni sau oriunde se pot primi sau gazdui persoane.

Agentiile de turism si viziere

O parte dintre agentii de turism vor avea nevoie de a oferi celor ce calatoresc – viziere de protectie pentru a imputina aceste raspandiri ale virusului.

Pe Medikal Boutique, puteti alege una dintre cele 6 tipuri de viziere de protectie disponibile pentru toate categoriile. Preturile incep de la 14,99lei si ajung pana la 35,99 lei.

Anul 2020 si calatoriile in straintate

Anul 2020 va aduce pagube in mare parte celor ce doresc sa primeasca cetateni straini. Tarile din Europa precum Spania, Franta, Grecia sau Italia primeau anual peste 10000000 de turisti insa anul asta, planurile se vor schimba. Aceste schimbari vor lovi in economia acestor tari ce aveau deja planuri de a primi cetateni alte tari in anul 2020.

Speram ca pana in finele anului 2020, cercetatorii vor putea dezvolta un vaccin ce ne poate tine departe de infectiile cu noul corona virus sau COVID 19 pe viitor.