okflora

OKFlora – floraria online din care poti comanda aranjamente perfecte pentru nunta

La nunti, florile nu sunt doar in buchetul miresei si pe mese, iar cei care se ocupa de organizare, fie stiu deja, fie vor descoperi rapid, ca au nevoie de mai multe flori si pentru alte elemente importante ale nuntii. OKFlora vine in ajutorul tuturor organizatorilor de nunti si nu numai cu cele mai frumoase aranjamente florale pentru nunta, la preturi foarte avantajoase si in combinatii inedite, astfel incat sa fie potrivite tuturor tipurilor de nunti, indiferent de tematica lor.

Lumanari de nunta decorate cu flori

Lumanarile pe care nasii le tin la o nunta sunt si ele decorate cu flori. De cele mai multe ori sunt alese flori similare cu cele din buchetul miresei sau flori care sa nu eclipseze buchetul miresei. Spre exemplu, daca mireasa are un buchet de flori mici albe, configurat in forma rotunda, cu codite scurte, atunci florile de pe lumanari de nunta nu pot fi crini mari, pentru ca buchetul miresei ar ramane in umbra.

De asemenea, pentru decorarea lumanarilor se tine cont si de culorile dominante, de rochiile domnisoarelor de onoare si de preferintele miresei. Daca domnisoarele de onoare sunt imbracate in mov, florile nu ar trebui sa fie portocalii decat in cazul in care se mizeaza pe un decor fresh in care sa fie implicate numeroase culori, altfel buchetul ar putea fi reprezentat de liliac sau crini, care se potrivesc mai bine decat begoniile sau floarea soarelui.

Aranjamente pentru mese

De la masa de prezidiu si pana la mesele pe care se afla candy barul sau fantana de ciocolata, florile nu trebuie sa lipseasca si sunt uitlizate sub forma de aranajamente nunta complexe. Exista inclusiv flori care pot decora podeaua, in zonele importante si flori sub forma de arcada pe sub care mirii sa treaca. Toate aceste flori sunt disponibile pe OKFlora in combinatii produse de floristi cu experienta, astfel incat rezultatul final sa fie unul cu adevarat impresionant. Atunci cand tot ce vrei este ca persoanele de la nunta sa fie impresionate de decorul ales, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti florile perfecte, care sa se integreze corect in decor.

Coronita si alte elemente florale pentru nunti

Foarte multe mirese aleg in prezent sa renunte la clasicele cleme si coronite metalice care sa prinda voalul pe cap si merg pe natural, optand pentru o coronita de flori. OKFlora este locul ideal din care poti comanda astfel de coronite atunci cand vrei sa te asiguri ca in ziua cea mare vei avea cele mai frumoase flori care sa iti decoreze parul. Toate coronitele sunt realizate de floristi cu experienta, care stiu exact cum sa faca aceste elemente decorative potrivite pentru un eveniment grandios asa cum este nunta si care sa se combine armonios cu buchetul de mireasa.

Florile de la nunti sunt cele care dau viata incaperilor, care transforma evenimentul si ii dau un vibe pozitiv si care atrag atentia tuturor invitatilor, motiv pentru care ar trebui sa le alegi pe cele mai frumoase si pe cele mai potrivite cu evenimentul tau.