Rochii de mireasă ivory – de ce sunt populare?

Rochia albă de mireasă este o alegere convențională pentru o mireasă, în special pentru cele aflate la prima căsătorie. Ea denotă puritate și gingășie, iar alternativa ei este o rochie de mireasă ivory, despre care se spune în popor că ar fi indicate atunci când doamnele aleg să-și unească destinele pentru a doua oară sau mai mult.

Totuși, să nu uităm că accentul asupra numărul căsătoriilor și a corelării rochiilor ivory cu acestea se punea cu mulți ani în urmă. Astăzi, orice femeie poate alege fără niciun fel de probleme o rochie de mireasa ivory în detrimentul rochiei de mireasă clasice, albe, fără a atrage atenția într-un mod negativ. Și iată de ce sunt atât de populare și ce exprimă ele cu adevărat.

Popularitatea rochiilor de mireasă ivory

În modă, gusturile vor fi diferite. Iar acest lucru se observă și la multitudinea de femei care aleg diferite modele. Sunt femei îndrăznețe ale căror preferințe sau datorită religiei, se orientează către o rochie de mireasă și mai aparte, precum rochiile roșii, negre etc.

Pentru unele doamne, rochia albă de mireasă poate fi mult prea strălucitoare, la fel ca și rochiile în culori. Cele ivory exprimă cu precădere o senzație glamuroasă, cu o eleganță pură și aparte, inspirată din ținutele marilor prințese și regine.

Prin urmare, această nuanță este una mai caldă, mult mai potrivită pentru orice tip de construcție corporală și mai ușor de ales, dar și mai flatantă față de rochia de mireasă tradițională, albă. Iar această abordare naturală este menită să te ajute să arăți cu adevărat spectaculos, mai ales dacă subtonul pielii tale este unul roz sau ai o piele foarte deschisă la culoare. O rochie de un alb imaculat te-ar putea face și mai palidă sau să confere o notă mult prea rece, dar rochia ivory îți va îmbrățișa perfect corpul cu căldura și naturalețea ei. În plus, o piele bronzată va fi complimentată cu succes de o astfel de rochie sclipitoare ce va căpăta o alură inocentă.

 

Cum să arăți splendid în rochia de mireasă ivory, la orice vârstă? 

Vârsta poate face diferența între gusturi, dar și între tipul modelelor de rochii ivory pe care ai putea să le alegi fără ca ele să fie prea mult sau prea puțin, atât în viziunea ta, cât și cea a invitaților.

Miresele tinere pot fi curajoase și se pot orienta către o rochie de mireasă ivory bogată în detalii sclipitoare care să le ajute să strălucească prin personalitatea lor. Ca de exemplu, rochiile cu corset brodat, cele cu decolteu adânc în V și bretele subțiri, spate gol sau mâneci îmbrăcate în material de voal ușor bufant, fac parte din lista sugestiilor moderne ce nu ar trebui trecute cu vederea la probă. Bineînțeles, cel mai important lucru în continuare e să ții cont de constituție, de forme, astfel încât să alegi un model care să-ți ascundă imperfecțiunile și să-ți evidențieze atuurile.

Doamnele trecute de 30 ani al căror scop este să emane eleganță prin rochia lor de mireasă, pot acorda mai multă atenție materialului din care este confecționată rochia. La acest capitol excelează rochiile din mătase sau alte materiale fine, al căror design este unul simplu și delicat, cu inserții de dantelă eventual, pe alocuri.

Vei găsi în mod cert o rochie de mireasă ivory potrivită pentru orice vârstă, dar și care să se completeze perfect cu tematica nunții, cu sezonul în care aceasta are loc, până la înălțime, tonul și subtonul pielii și așa mai departe.

De-a lungul timpului, rochiile de mireasă ivory au ajutat femeile să se simtă feminine și încrezătoare în cea mai importantă zi din viața lor. Așa că ele sunt o opțiune demnă de a fi luată în considerare, chiar și de tine.