OkFlora

Florile și aranjamentele deosebite de la Ok Flora

Cadoul perfect pentru 8 martie

8 martie marchează aniversarea Zilei internaționale a femeii. O zi care deja este celebrată de peste 100 de ani în întreaga lume și mai ales în termeni politici, are o mare semnificație: este un memento al modului în care femeile, de-a lungul deceniilor, au susținut drepturi precum emanciparea, egalitatea și dreptul la vot. Sub deviza „Flori și pâine”, este încă o tradiție astăzi că femeilor li se oferă flori în această zi de sărbătoare, putând astfel să îți exprimi aprecierea și respectul față de acestea. Și posibilitățile sunt mult diferite, căci ai posibilitatea acum de a opta și pentru livrarea de flori online.

Oferă flori pentru Ziua internațională a femeii

Este o tradiție îndelungată să oferi flori femeilor în ziua de 8 martie. În trecut, femeile primeau în mod tradițional garoafe roșii de la membrii familiei lor, de la partidele politice și de la angajatori. În unele zone, acestea sunt încă considerate cadouri clasice de flori de ziua femeii, chiar dacă selecția florilor potrivite s-a diversificat de-a lungul anilor și se bazează pe deviza: ce îi place doamnei este permis. Accentul nu ar trebui să fie pus pe dar, ci mai degrabă pe gestul de apreciere.

Ce tipuri de buchete sau culori sunt cele mai potrivite ca și flori cadou la 8 martie, depinde mai ales de doamna căreia i se oferă și de relația ta cu ea. Trandafirii sunt, în general, o alegere bună, deoarece sunt bine cunoscuți drept reginele florilor și simbolizează mândria și frumusețea. Dacă buchetul este destinat unei doamne cu care ai o relație mai strânsă, trandafirii roșii îți arată sentimentele și afecțiunea. În contextul unei afaceri, poți utiliza, de asemenea, trandafiri portocalii și galbeni sau, alternativ, câțiva crini frumoși, de culoare pastel. Irișii sunt, de asemenea, deseori oferiți colegelor de birou, deoarece au un efect motivant și, în limbajul florilor, reprezintă și creativitatea și energia irepresibilă.

Cu toate acestea, dacă nu ești sigur ce flori ar putea dori femeile, un buchet mixt este de obicei întotdeauna bine primit. Soiurile de flori precum gerberele, crizantemele sau lalelele colorate sunt deosebit de potrivite. Mai ales primăvara, aceste flori ridică starea de spirit și creează o atmosferă însorită și veselă.

O alternativă reală la buchetul clasic sau florile tăiate individual sunt ghivecele, care sunt potrivite și ca plante de interior. Ele au marele avantaj că își păstrează splendoarea săptămâni după ce sunt oferite, iar destinatarul se va bucura de mica plantă mult timp. Florile potrivite aici sunt, de exemplu, orhideele, amaryllis sau strelitzia. Acestea din urmă sunt un simbol al unicității și în limbajul florilor sunt probabil unul dintre cele mai frumoase complimente pentru o doamnă.

Cel mai bine este să comanzi online flori online pentru Ziua Femeii

Dacă nu dorești să pierzi ocazia de a face o femeie importantă din viața ta fericită de Ziua femeii, este recomandat să comanzi buchetul pentru a fi livrat direct de florărie. Din experiență, achizițiile pe termen scurt de la florarii locali pot merge, de asemenea, greșit, deoarece buchetele frumoase și tipurile de flori se vând repede, mai ales în ocazii importante, cum ar fi Ziua mamei sau Ziua femeii.

Majoritatea florăriilor online, pe de altă parte, oferă livrări la data solicitată. Destinatarul va primi garantat flori proaspete, fără cusur, pe 8 martie, iar tu vei putea sta fără stresul că nu o să găsești buchetul dorit.