montaj camere supraveghere pret

montaj camere supraveghere pret

Esti interesat de montajul camerelor de supraveghere? Pretul depinde de mai multe elemente!

Nu e deloc simplu sa aduni banii necesari pentru a-ti construi sau cumpara o casa frumoasa si, apoi, pentru a o inzestra cu toate cele necesare unei gospodarii. De aceea, este absolut normal sa cauti cele mai bune solutii pentru a-ti proteja proprietatile si bunurile acumulate in timp.

Solutia reprezentata de montaj camere de supraveghere, ca pret raportat la calitate, se dovedeste mai utila decat orice alte variante. Infractorii se feresc sa atace proprietatile astfel protejate, iar daca totusi comit imprudenta de a o face, sansele de a fi prinsi sunt foarte mari, deoarece vor putea fi identificati cu usurinta.

Elemente importante avute in vedere la montarea echipamentelor

Serviciile oferite de profesionistii in montaj camere de supraveghere, ca pret si din orice alt punct de vedere, sunt influentate de mai multe criterii. Printre cele mai importante se numara tipul proprietatii, deoarece sunt recomandate solutii diferite pentru apartamente, case, spatii comerciale sau de birouri, hale industriale sau terenuri agricole .Conteaza foarte mult si suprafata ce trebuie acoperita, precum si faptul daca este necesara surprinderea imaginilor atat pe timp de zi, cat si pe durata noptii.

Pornind de la toate aceste caracteristici, profesionistii de la Shop-Security.ro iau deciziile cele mai bune referitoare la montaj camere de supraveghere, ca pret, loc de amplasare, dar si in ceea ce priveste tehnologia utilizata.

Exista insa si anumite reguli generale, care nu pot fi niciodata ignorate. Iata despre ce este vorba!

echipamentele trebuie astfel dispuse incat sa nu existe nici macar un singur unghi mort, adica un spatiu care sa nu intre in raza de supraveghere a niciunui dispozitiv de filmat, deoarece exact acestea sunt punctele slabe cautate de infractori;

obiectivele cele mai importante, precum punctele de acces de tipul portilor, usilor si ferestrelor, trebuie sa se afle mereu exact in vizorul camerelor de supraveghere, astfel incat sa fie obtinute cele mai clare imagini;

nu trebuie in nici un caz ignorate prevederile legale, care interzic, de exemplu, surprinderea unor imagini de pe alte proprietati decat cea vizata. De asemenea, legea se refera si la necesitatea semnalizarii existentei unor camere.

Deciziile legate de tehnologie

Atunci cand optezi pentru montaj camere de supraveghere, pretul platit si calitatea protectiei oferite sunt direct influentate de tehnologia aleasa.

De-a lungul timpului, s-au folosit in mod preponderent echipamente analogice, care permit captarea unor imagini clare atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Ele pot sa detecteze cu succes oameni si vehicule si, daca sunt setate in acest sens, declanseaza o alarma sonora si vizuala. De exemplu, o camera Turbo HD produsa de Hikvision are o rezolutie de 5 megapixeli si poate surprinde imagini la o distanta de 20 de metri. Functioneaza fara probleme chiar si la temperaturi extreme, cuprinse intre minus 40 si plus 60 de grade Celsius.

Tehnologia IP a aparut mai recent si ofera solutii noi, cu impact pozitiv asupra calitatii imaginii, dar si a functiilor disponibile. De exemplu, multi utilizatori s-au declarat incantati de performantele unei camere Hikvision cu rezolutie de 8 megapixeli, care ofera imagini excelente chiar si in conditii de iluminare scazuta. Pe langa faptul ca detecteaza intruziunea omului si a vehiculului, este capabila si sa elimine alarmele false declansate de obiecte in miscare ce de fapt nu reprezinta un pericol.

Pentru cele mai bune decizii in materie de montaj camere de supraveghere, ca pret si tehnologie, consulta specialistii in domeniu!