dulap metalic

dulap metalic

Dulapul metalic ignifug, protectie la superlativ pentru bunurile tale!

In ultimii ani se aude din ce in ce mai des despre incendiile care au loc in diverse unitati comerciale si industriale. Pagubele evaluate sunt de multe ori colosale, de aceea legislatia impune adoptarea unor masuri de prevenire a incendiilor si de protejare a bunurilor in cazul unei asemenea calamitati. Achizitionarea unui dulap metalic ignifug reprezinta o solutie extrem de viabila pentru depozitarea in siguranta a documentelor importante, in caz de incendiu acestea fiind complet protejate.

 

Respectarea actelor normative in vigoare contribuie la limitarea posibilitatilor de declansare a unui incendiu si la eliminarea posibilitatii de inregistrare a pierderilor materiale, iar includerea achizitionarii unor dulapuri cu protectie ignifuga in Planul anual de prevenire si protectie a firmei constituie o masura inteligenta, prin care poti pune documentele la adapost. Modelele de dulap ignifug disponibile pe www.viamond.ro sunt o solutie excelenta pentru orice unitate care utilizeaza documente sau produse de importanta majora.

 

Fii precaut, investeste intr-un dulap metalic ignifug

 

Daca esti antreprenor sau te ocupi de serviciul administrativ din cadrul unei societati, integreaza mobilierul metalic ignifug in amenajarea birourilor, arhivelor, laboratoarelor sau spatiilor cu risc. Nu astepta producerea unui eveniment nefericit pentru a intelege utilitatea acestor modele de dulap si fa aceste investitii din timp, pentru a preveni declansarea altor catastrofe.

 

Prin structura sa, un dulap metalic ignifug este excelent pentru protectia documentelor, actelor, substantelor inflamabile, produselor chimice sau de dezinfectie si sterilizare. Orice bun material care necesita depozitarea in conditii de siguranta poate fi amplasat intr-un astfel de dulap, beneficiind de protectie totala in caz de incendiu. Cu o rezistenta de pana la 6 ore la foc deschis, in functie de model, dulapul poate asigura protectia perfecta a articolelor depozitate in interiorul sau.

 

Placile izolatoare de 25 mm grosime din usi si tipul de balama-sarniera speciala isi vor indeplini misiunea cu brio. De asemenea, structura stabila, sudata, din tabla de otel calitatea I constituie un plus pe lista punctelor forte ale acestui produs.

 

Modelele cu rezistenta de maxim 1 ora la foc deschis sunt acoperite in zonele neetanse cu un material special, care in caz de incendiu sau temperaturi inalte se dilata, obturand calea aerului si patrunderea focului.

 

Toate modelele ignifuge au fost testate de catre producatori, in conditii speciale, pentru a oferi garantia unor produse de calitate. In functie de varianta pentru care vei opta, vei putea beneficia de un dulap care sa reziste pana la 6 ore la foc deschis.

 

Caracteristici premium pentru a oferi protectie la superlativ

 

Robustetea si rezistenta in timp sunt alte doua caracteristici care cantaresc greu in alegerea unui dulap metalic, iar la acest capitol acest mobilier este imbatabil. Suprafata metalica este tratata cu substante termorezistente, certificate de standardele europene, iar vopseaua ignifuga care acopera placile mobilierului este rezistenta la coroziune, variatii de temperatura, umiditate si substante chimice.

 

Compartimentarea dulapurilor este practica, iar interiorul este spatios permitand depozitarea dosarelor, bibliorafturilor, hartilor, planselor sau echipamentelor de munca. Rafturile se pot regla pe inaltime, putand adapta interiorul la nevoile tale de stocare. Fiecare raft suporta o greutate maxima de 60 de kilograme, avand astfel posibilitatea de a sustine obiecte voluminoase, fara a ceda sau a-si schimba forma, curbandu-se.

 

Pune la adapost documentele importante, investind intr-un dulap metalic ignifug!