Mod mixx vaping 60W Quick Silver de la Voore

Cele mai cool device-uri vape la final de 2020

Mod mixx vaping 60W Quick Silver de la Voore

Tigara electronica este alternativa cea mai optima pentru fumatori deoarece ofera experiente personalizate in functie de preferintele fiecaruia. Fiecare fumator are posibilitatea de a alege aroma preferata, in cantitatea de nicotina dorita. Acesta este principalul motiv pentru care device-urile vape sunt la mare cautare in ultima perioada.

VAPINGUL – VARIANTA MAI SANATOASA

Tigarile electronice pur si simplu nu au atat de multe efecte negative asupra sanatatii precum tigarile traditionale. Sunt o multitudine de studii prin care se justifica ca tigarile electronice sunt 100% sigure. Oricate substante potential periculoase ar avea e-lichidele, efectele asupra sanatatii sunt minime. Consumul moderat nu este deloc periculos. In schimb, tigarile traditionale expun fumatorii la zeci de substante daunatoare. Pentru un viitor mai sanatos, este indicata trecerea de la tigara clasica la cea electronica. Mod Aspire Mixx este dispozitivul ideal pentru acest lucru.

Mod Aspire Mixx este cel mai cool device vape de la Voore. Este mic, compact si potrivit pentru a fi purtat oriunde. Datorita faptului ca este realizat din otel inoxidabil in combinatie cu aluminiu anodizat, este si foarte rezistent. Functioneaza cu un singur acumulator, are ecran OLED si mai multe functii de protectie: scurtcircuit, polaritate inversa, nivel scazut al acumulatorului, depasirea pragului minim sau maxim al rezistentei, dar si depasirea temperaturii optime de functionare.

Femeie folosind un device vape in-trun spatiu inchis - disponibil pe Voore.ro

Chiar daca trecere de la fumatul clasic la vaping nu este usoara, cei care au facut acest pas sunt multumiti de aceasta alegere. Atat lipsa substantelor periculoase pentru organism, cat si lipsa fumului insuportabil si urat mirositor, sunt principalele beneficii ale vapingului. De asemenea, vapingul ofera experiente mult mai interesante. Gama larga de arome ofera posibilitatea fumatorilor de a incerca mereu ceva nou, spre deosebire de tigarile tranditionale care sunt limitate in ceea ce priveste aroma. Gusturile de Cola, de pepene rosu, de mar, vanilie si nu numai, se regagesc acum si in e-lichidele pentru dizpozitivele de vaping.

Pe termen lung, vapingul are mai multe beneficii decat pare initial. Putem adauga aici costurile. Chiar daca un device vape de la Voore are un pret mai mare fata de un pachet de tigari clasice, cheltuielile se reduc pe parcurs cu pana la 80%, deoarece e-lichidele nu trebuie achizitionate zilnic.

Fumatul interzis in locurile publice interioare? Cu tigarile electronice scapi de aceasta grija! Conform legii, vapingul nu este interzis in locurile publice interioare. Asta inseamna ca vei putea vapa in cafenele, restaurante sau baruri fara sa ii deranjezi pe cei din jur. Nu prezinta nici un risc, nici macar in preajma copiilor. Dimpotriva! Aromele de fructe concentrate vor fi apreciate chiar si de cei nefumatori.

Cele mai cool device-uri vape se gasesc la Voore. Zeci de modele, in zeci de nuante si cu posibilitati variate in ceea ce priveste aromele e-lichidelor. Potrivite pentru incepatori, pentru cei experimentati, dar si pentru cei care doresc ocazional sa experimenteze lucruri noi. Tigarile electronice sunt o alternativa mai sanatoasa, mai interesanta si mai eficienta, mai ales atunci cand doresti sa renunti la fumat. In plus, nicotizarea lichidului se poate face in functie de obiceiurile tale de a fuma, prin urmare, niciodata nu exista prea mult sau prea putin!