Ce beneficii iti ofera un print digital

Crearea unui brand care să fie atractiv pentru potențialii consumatori este vitală din primul moment în care vă întâlnesc compania şi până când cumpără de la dvs.

De aceea, este important să faceți o primă impresie de neuitat printr-un print digital calitativ. Este important să selectați o metodă de imprimare de înaltă calitate pentru a îndeplini și chiar a depăși așteptările și concurența de pe piața actuală. Metoda pe care o alegeți ar trebui să vă minimizeze costurile și timpul, fără a compromite calitatea. Imprimarea digitală produce etichete vibrante de înaltă calitate care pot fi utilizate practic pentru orice produs sau proiect.

Calitate ridicată

Etichetele vibrante ale produselor pot atrage atenția consumatorilor dvs., ceea ce este vital pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii și pentru a-i convinge pe oameni să privească mai atent.

Anumite tipuri de prese pentru print digital pot produce rezoluții de aproape dublu față de ceea ce poate face o presă flexografică tradițională și oferă o etichetă cu o imagine clară și în culori vii.

Veţi salva timp

Deoarece nu sunt necesare plăci pentru această metodă de imprimare, nu va trebui să plătiți pentru o placă de imprimare pentru fiecare culoare de pe o etichetă. Nici o placă nu echivalează cu un timp de configurare mai scurt, ceea ce înseamnă că produsele dvs pot fi imprimate mai repede.

Costuri reduse

Deoarece nu plătiți plăcuțele și timpul suplimentar de configurare, costul pentru print digital este mult mai mic în comparație cu alte metode de imprimare.

Cerneală durabilă

Un avantaj major al imprimantei cu jet de cerneală UV este durabilitatea. Cernelurile au un grad ridicat de rezistență la lumină, ceea ce înseamnă că rezistă la decolorare în timpul expunerii prelungite la lumină. De asemenea, sunt excelente pentru aplicații în care umiditatea este un factor.

Comandaţi doar ce aveţi nevoie

Pentru cantități mici de produse personalizate, beneficiul de print digital este maximizat, deoarece puteți comanda doar cantitatea de care veți avea nevoie imediat.

Valoare adăugată ridicată

La nevoile clienților se poate răspunde acum rapid, în funcție de propriile hobby-uri sau anotimpuri. În plus față de imprimările color standard, cu print digital se permite finisarea lucioasă, imprimarea texturii și efectele în relief, ceea ce adaugă mai multă valoare materialelor tipărite.

Flexibilitate în design

Dacă decideți că produsul dvs. trebuie adaptat pentru a vă atrage mai bine publicul țintă, costul reimprimării vă poate afecta rezultatul. Noile plăci vor trebui configurate și se vor aplica din nou taxe de instalare. Dar cu print digital, nu există taxe pentru plăci sau setări, astfel încât comenzile dvs. pot fi tipărite imediat.

Utilizarea de print digital este populară pe multe piețe, deoarece oferă multiple avantaje precum: preţ mic pentru tiraje de până la 40.000 de exemplare sau eliminarea condiţiei unui tiraj minim, putându-se printa chiar şi un singur exemplar. Această capacitate – cunoscută sub numele de imprimare cu date variabile – deschide noi posibilități creative pentru personalizare.

Contact cu echipa Global Print:
– [email protected]
– 0755.808.909
– Șoseaua Progresului nr. 51, București.
– https://www.tipografia-global-print.ro/ și
– https://largeformat.globalprint.ro/