Cea mai interesantă variantă de cazare în centrul Sucevei

Orașul Suceava oferă foarte multe variante de cazare la hoteluri și pensiuni, însă dezavantajul majorităţii acestora este poziţionarea în zona limitrofă a orașului, la periferie. Villa Alice**** în schimb are avantajul unei poziţionări excepţionale, în chiar centrul orașului, dar totodată într-o zonă liniștită, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului, municipale sau judeţene, a celor mai bune restaurante şi a monumentelor şi atracţiilor turistice cele mai importante: Muzeul Etnografic Hanul Domnesc este situat la 3 minute de mers pe jos, Muzeul Bucovinei la 10 minute, Cetatea de Scaun a Sucevei este la 20 de minute.

Villa Alice**** este o unitate de cazare modernă în Suceava, renovată recent complet atât la interior cât și la exterior, care îmbină cu succes elemente moderne cu cele clasice. Mobilierul din pensiune este din lemn masiv alb lucrat la comandă pentru fiecare cameră în parte într-un stil francez apropiat de epoca lui Ludovic al XV-lea. Saltelele sunt bio, ergonomice, lenjeria este din bumbac satinat, pernele – antialergice etc. Tablourile originale aflate în camere şi pe holuri zugrăvesc Suceava veche într-o adevărată expoziţie. Pe faţada clădirii puteți admira și o replică în mozaic de mari dimensiuni a tabloului votiv din „Tetraevanghelul de la Humor” scris din porunca lui Ștefan cel Mare de către ieromonahul Nicodim la 1473. Tabloul votiv este celebru și pentru portretul lui Ștefan cel Mare considerat cea mai veridică imagine a sa. Lucrarea este un mozaic cu ancadrament de inspirație religioasă cu dimensiunea totală de aproximativ 2m/3.5 m fiind prima realizare de acest fel pe o clădire civilă din România.

 

 

Villa Alice**** oferă cazare Suceava în camere de 3 și 4 stele, însă cele mai apreciate sunt CAMERELE CU DOTĂRI DE 5*, despre care cei mai mulţi turiști cazaţi aici au spus sau au scris în recenzii despre acestea că sunt cele mai frumoase şi mai ales cele mai bine dotate din câte au văzut până acum prin diferite locuri din lume pe unde au stat, oricum peste camerele şi băile de 5 stele ale hotelurilor marilor lanţuri internaţionale.

Paul M.:
„Am fost cazat sau am vizitat camere din hoteluri de lux din Europa si America dar nu ma asteptam sa vad cea mai frumoasa camera si baie in care am stat vreodata chiar in Romania si tocmai la o pensiune de familie din Suceava “Villa Alice”. Am vazut in Europa (de vest) si camere de 5 stele cu televizor cu Tub!(in vara lui 2012) fara internet sau daca avea, semnalul era foarte slab si contracost “cu ora”sau chiar cu minutul, cu bai fara hidromasaj sau Jacuzzi, fara computer in camera, etc. , iar peste ocean si fara dus flexibil, fara bideu, cu geamurile blocate, etc. Ei bine camerele si baile de 5 stele ale aceste pensiuni romanesti din Suceava le depaseste net pe multe din cele europene sau americane! De exemplu televizorul din camera in care am stat in Villa Alice din Suceava, Romania este o plasma uriasa de peste 1,5 metri la care se pot vedea zeci de programe internationale sau romanesti digital si hd, apoi dvd blue-ray, computer performant in camera, webcam pentru videoconferinte. Baia, de marimea unei camere de hotel este elegant decorata, are lustra din aceeasi familie cu cea din camera, tablouri, cada (pentru doua persoane) cu hidromasaj si Jacuzzi dar si cabina cu hidromasaj si sauna! In concluzie ai un mic cinematograf in propria camera si un Spa in propria baie. Mobilierul este de asemenea cel mai frumos pe care l-am vazut in vreun hotel, desi luxos nu este opulent si ostentativ ci este rodul unor gusturi rafinate. Ideea unui cabinet medical in pensiune cu medic “non stop” este “cireasa de pe tort”. Toate acestea in Occident (daca le-ai gasi) ai plati pentru ele cel putin 400 de euro sau 500 de dolari pe noapte. Desi sunt roman nu voi gandi in spiritul vechiului dicton “sa moara capra vecinului” ci ma voi bucura pentru aceasta pensiune care “bate” orice camere si bai similare din Occident si ma face, chiar si doar pentru atat sa fiu mandru ca sunt roman. Hai Romania!” (Impresie de pe www.tripadvisor.com
)

Roxi Elena:
„Am gasit Villa Alice, din pura intamplare, la 10 seara dupa o vizita pe la manastiri… si MARE ne-a fost surpriza!!! Un receptioner simpatic ne-a aratat camerele inainte sa ne spuna preturile…
Am ramas cu gura cascata! asa ceva in Suceava?
CONDITII EXCELENTE!!!
Am luat doua camere la 4 si 5 stele si intr-adevar sunt mult peste ceea ce se vinde in Romania si in Occident la aceste categorii si mai ales la aceste preturi!
Foarte amabili atat la receptie cat si la micul dejun, foarte placut si familiar!
Deja l-am recomandat prietenilor mei care merg in Bucovina in acest sezon.
BRAVO!!!!
EXCEPTIONAL decorata, amenajata, locatie centrala, atat doar daca vreti sa puneti niste perdele mai groase(intunecate) pt vampirii din Transilvania, ca lumina dimineata… in rest INCREDIBIL DE FRUMOS, CU FOARTE MULT BUN GUST!!!!”

Villa Alice**** se direrenţiază de celelalte unităţi de cazare din Suceava prin:

  • CABINET MEDICAL în incinta pensiunii, cu MEDIC PRIMAR ce oferă consultaţii la orice oră,
  • PARCARE PROPRIE privată, gratuită, supravegheată video non-stop,
  • ZONĂ WELLNESS cu saună și centru fitness,
  • COMPUTER cu imprimantă, copiator și fax,
  • SALĂ DE CONFERINŢE pentru organizarea de întruniri de afaceri, culturale, seminarii și simpozioane.