Apartamente in cartiere rezidentiale Sibiu la cel mai mic pret

Sibiul este considerat unul dintre cele mai scumpe orase ale tarii, alaturi de Bucuresti si Brasov. Aceasta prejudecata este generata de faptul ca este foarte vizitat din afara. Vin turisti de la capatul pamantului sa se plimbe prin cele mai vechi strazi din oras, sa se urce in Turnul Sfatului si sa viziteze zecile de muzee care mai de care mai interesante.

In prezent, in Sibiu poti cumpara  apartamente in cartiere rezidentiale confortabile  si noi, incepand de la 20 000 de euro, avand mai multe posibilitati de plata:

achitarea totala de la inceput, plata in trei rate pana la perioada finalizarii imobilului sau credit ipotecar.

Desi sunt ieftine, apartamentele se afla in blocuri foarte mici, alcatuite din parter si doua etaje. Aceste imobile prezinta urmatoarele avantaje:

  1. Sunt foarte rezistente la cutremure si garanteaza securitatea oamenilor. In caz de explozie sau cutremur este mult mai repede de evacuat o cladire joasa decat una foarte inalta cu mai multe apartamente pe fiecare etaj.
  2. Dau impresia de o vila somptuoasa.
  3. Locatarii se vor cunoaste bine intre ei si vor fi ca o familie.

Cumpararea unui astfel de bloc reprezinta o sugestie investitie imobiliara Sibiu mai ales ca taxele si comisioanele pot fi evitate, fiindca toate apartamentele, casele sau vilele sunt cumparate direct de la dezvoltator.

Eurosibimobiliare este agentia de imobiliare care gestioneaza corect anunturile care au ca tema vanzarea-cumpararea sau inchirierea de imobile si terenuri de constructii, bazandu-se pe ofertanti seriosi si eliminand informatiile care nu mai sunt de actualitate.

Este o investitie sigura sa cumperi un bloc sau mai multe apartamente, fiindca:

-le poti vinde cand te vei afla in criza de bani. Dupa cum vezi locuintele bine intretinute, noi, care ofera un grad sporit de confort nu se devalorizeaza.

Depozitele in banca nu mai sunt avantajoase din cauza comisioanelor si impozitelor, dar o cladire cumparata reprezinta o valoare, daca este intretinuta corespunzator.

-pot fi inchiriate si ca locuinte, dar si ca spatii comerciale sau cladiri de birouri, castigul fiind destul de bun.

-pot fi lasate ca zestre copiilor sau daruite nepotilor, care nu vor mai fi nevoiti sa porneasca de la zero. Este cu adevarat binecuvantata persoana care are o locuinta moderna intr-un oras atat de deosebit cum este Sibiul!

Locuinta ofera libertatea deplina a deciziilor. In timp ce scriu, ma gandesc la una dintre colegele mele care era atat de bolnava, dar familia nu o credea si a fost nevoita sa ceara ajutor pe una dintre retelele de socializare colegilor de serviciu care au anuntat salvarea.

Atat sotul, cat si copiii, adolescenti deja, erau impotriva ei si nimeni nu a vrut sa o ajute. Daca ar fi avut o casa a ei, i-ar fi fost mult mai usor singura, fiindca dupa ce au convins-o sa revina acasa de la spital, au inceput sa isi bata joc de ea.

Investeste acum sigur in imobiliare Sibiu si iti garantez ca vei fi pe deplin multumit de rezultate, la timpul potrivit!

Investitiile sunt bune si cand aduc profit, dar si cand asigura pastrarea banilor cu sfintenie, pana cand ai nevoie de ei.

Eurosibimobiliare.ro te ajuta sa stabilesti parteneriate cu dezvoltatorii, sa gasesti oferta care se potriveste scopului tau: gasirea unei locuinte potrivite, inchirierea unui spatiu comercial sau investirea intr-un domeniu sigur.

Cu ajutorul site-ului acestei firme mi-am gasit locuinta care ma satisface pe deplin si de care sunt multumita in totalitate si nu pot sa  nu imi exprim recunostinta, fiindca m-a scutit de:

-pierderea timpului

-de eventualele pacaleli

-de case extrem de scumpe pe care nu mi-as fi permis sa le cumpar.

Pe viitor intentionez sa investesc in imobiliare, fiindca ultimele studii arata ca aurul si casele reprezinta cele mai sigure investitii in viitorii 10-15 ani.