Află, din rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi dacă te afli în căutarea unor coșuri de fum din inox!

Cel mai important aspect pentru fiecare dintre noi este siguranța noastră și a celor dragi, dar și a locuinței. Dacă ai nevoie de un sistem de evacuare a gazelor emanate în urma procesului arderii combustibilului pe care îl utilizezi pentru încălzirea locuinței, atunci ai nevoie de un coș de fum.

Căutând pe internet, vei descoperi o gamă variată de produse și cu siguranță vei fi nedumerit în privința alegerii pe care ar trebuie să o faci. Află, citind rândurile de mai jos, informații importante despre cosuri fum inox!

Ce sunt coșuri de fum inox?

Coșurile de fum din inox sunt instalații ce au scopul de a evacua gazele eliminate de arderea combustibilului folosit în încălzirea locuinței. Un coș de calitate trebuie să conțină în primul rând materiale de calitate și să fie izolat corespunzător, astfel încât acesta să îți ofere siguranță. Este bine să știi că 1 din 3 incendii de la gospodăriile din România pornesc din cauza coșurilor de fum de calitate slabă, improvizate sau incorect montate. Așadar, este important să acorzi o importanță deosebită tuturor acestor aspecte, astfel încât  sănătatea, viața, dar și locuința ta și a celor dragi să nu fie puse în pericol.

Ce avantaje oferă coșurile de fum din inox?

Coșurile de fum din inox au o greutate redusă, putând fi instalate chiar și în locuri dificile. În cazul în care ai nevoie de un horn înalt, coșurile de fum din inpx sunt varianta ideală, fiind foarte ușor de ancorat. În plus, acestea sunt rezistente la îngheț și la șocuri termice, dar și la coroziune, cu toate risurile pe care aceasta le implică. Coșurile din inox pot fi găsite într-o gamă variantă de diametre și sunt simplu de întreținut, curățându-se ușor.

Ce dezavantaje oferă coșurile de fum din inox?

Aceste coșuri, comparativ cu cele ceramice, au o rezistență mai mică în timp, perioada de garanție fiind mai scurtă. Acordă totuși atenție întreținerii unui astfel de coș, astfel încât tu și cei dragi să fiți în siguranță în propria locuință!

Cum se montează coșurile de fum din inox?

Montajul hornului este un aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere. Optează pentru o persoană cu experiență, speializată în acest domeniu, care să se ocupe de montajului coșului tău de fum în mod corespunzător și într-un timp scurt. Nu accepta improvizații, deoarece din cauza acestora te poți confrunta cu probleme serioase. Este bine să știi că hornurile nu se montează la fel, iar dificultatea este dată de amplasare, structura locuinței, distanța față de alte clădiri, prezența sau absența unor materiale inflamabile în apropiere, deviația coșului, dar și alte detalii. Un profesionist va ști să țină cont de toate acestea și să întreprindă lucrarea în mod corespunzător, pentru ca tu să te bucuri de rezultatele dorite în cel mai scurt timp!

Cum se întrețin coșurile de fum din inox?

Este bine să știi că vei avea nevoie de o persoană care se ocupă de mentenanța coșurilor, mai exact de curățarea acestora ori de câte ori este nevoie. Acest aspect este deosebit de important și nu trebuie neglijat, iar curățarea periodică efectuată îți va proteja viața și locuința!

Pe CosuriFum.ro ai posibilitatea de a comanda în cel mai scurt timp, din confortul casei tale, produse de top! Fie că ești în căutarea unor coșuri de fum, a unor sobe sau focare, pe toate le găsești aici și le poți comanda utilizând datele de contact de mai jos!

Detalii de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +4 0763687665