Te confrunti cu malpraxis medical? Iata cum alegi avocatul potrivit

Selectarea avocatului potrivit poate rezolva adesea sau afecta un caz medical de malpraxis. Aceste cazuri sunt foarte complicate, iar medicii sunt intotdeauna reprezentati de companii de asigurari dure, agresive si avocati, deoarece aceste servicii sunt, in general, asigurate din banii spitalului.

Chiar daca nu sunt, compania lor de asigurari va pune impreuna o echipa legala terifianta. Cel mai frecvent, cazurile de malpraxis medicale se invart in jurul unui prejudiciu la nastere, diagnostice gresite, greseli de medicatie sau erori chirurgicale. Veti dori sa gasiti cel mai bun avocat de malpraxis medical pentru circumstantele dvs.

De unde sa incepeti cand cautati cel mai bun avocat

Legea privind malpraxul medical este o zona foarte specializata care necesita un avocat cu o multime de experienta. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista o multime de suprapunere intre problemele medicale si juridice complicate. Exista, de asemenea, chestiuni procedurale unice care apar in cazuri de malpraxis medical. Majoritatea avocatilor in domeniul malpraxisului medical de pe www.avocatonline.net practica unul dintre cele doua tipuri:

  • Ei apara medicii
  • Ei reprezinta pacientii raniti

Daca ati fost ranit din cauza unei erori medicale, trebuie sa angajati un avocat. Vestea buna este ca consultarile initiale sunt gratuite. Aflati mai multe despre comisioanele avocatilor, inainte de a lua decizia finala.

Pe masura ce incepeti sa cautati avocati, luati in considerare aceste sfaturi:

Uita-te indeaproape la fundalul biografic al avocatilor. Sunt specialisti in legea medicala de malpraxis? Au un fundal medical? Unii medici petrec timp in lumea medicala inainte de a obtine licenta lor de a practica legea. Site-ul lor are informatii despre educatia lor specifica malpraxisului medical? Au postat studii de caz privind cazurile de malpraxis medicale de succes?

A se vedea daca avocatul este membru al asociatiilor de avocati de judecata de vatamare corporala, cum ar fi avocatii nationali de studiu sau asociatia avocatilor de stat in statul dvs. De asemenea, puteti verifica Asociatia Baroului pentru asociatiile din zona dvs. Vedeti daca avocatul este listat in zona dvs., verificati fundalul si vedeti daca el a fost vreodata disciplinat. Verificati comentariile online ale avocatilor medicale de malpraxis pe care le aveti in vedere. Te poti informa mai in detaliu despre cazul tau, accesand https://www.provincianews.ro.

Unde sa gasiti avocati de malpraxis medical cu experienta

Acum trebuie sa incepeti realizarea unei liste a celor mai buni avocati de malpraxis medical din zona dvs. Exista mai multe metode comune de a gasi numele si numarul de avocati de malpraxis medical buni. Discutati cu compania dvs. de asigurari. Compania dvs. de asigurari de sanatate poate sa ofere cateva sfaturi despre avocatii malpraxis din statul dvs. Vorbeste cu alt doctor.

Daca medicul dvs. primar nu este implicat in nici un caz, el sau ea poate cunoaste avocati de reputatie in regiunea dvs. Adresati-va familiei si prietenilor. Reteaua dvs. personala este intotdeauna o sursa valoroasa pentru a gasi un avocat bun. Daca obtineti niste nume, fiti sigur ca evaluati singur avocatul. Intrebati avocatii in alte specialitati. Aproape fiecare avocat de succes va cunoaste avocatii buni in alte specialitati.