gard metalic din tabla tip tigla

Sucevenii aleg gardul metalic din tablă tip ţiglă

În ultimii ani, peisajul caselor în construcţie sau finalizate cu acoperiș din tablă tip ţiglă metalică a început să fie completat cu garduri metalice din același material. Atenţia trecătorilor este atrasă categoric de îmbinarea armonioasă a culorilor și materialelor, rezultând proiecte cu adevărat impresionante.

MIHU – ACOPERISURI METALICE SRL este o companie locală din Suceava care a conceput câteva modele proprii unicat de garduri metalice din tablă tip ţiglă Blachotrapez.

garduri metalice din tabla tip tigla
Gard metalic model jaluzea

Gardurile metalice sunt disponibile într-o largă varietate de modele și culori, asortate cu modelele de tablă tip ţiglă metalică pentru acoperiș. Agenţii de vânzări MIHU se deplasează oriunde în judeţele Suceava, Botoșani și Neamţ pentru a vă asigura consultanţă tehnică de specialitate la adresa locuinţei dumneavoastră. Acesta este un MARE BENEFICIU pentru utilizatorul final deoarece nu trebuie să umble pe drumuri pe la diverși furnizori, ci primește acasă toate informaţiile de care are nevoie pentru a lua cea mai bună hotărâre.

Gard metalic model BAVARIA PLUS
Gard metalic model BAVARIA PLUS

Pentru PREŢURI GARDURI consultaţi produsele disponibile în magazinul online MIHUSHOP la adresa www.mihushop.ro/garduri.