Pastilele de slabit super slim si efectele lor

Asa cum stim, pastilele de slabit, mai ales cele pe baza de plante, nu au fost destul studiate, astfel incat sa ne facem o parere corecta depre utilizarea, eficienta si, mai ales, despre siguranta lor.

Astfel ca, ne-am trezit bombardati pe piata cu tot soiul de Super slim, Mega slim, ultra slim si alte denumiri promitatoare.

Tocmai din cauza ca nu exista date suficiente despre aceste pastille de slabit, organele de control din domeniu monitorizeaza cu atentie toate reclamatiile cu privire la aceste suplimente alimentare, care pot fi atat de periculoase pentru organism.

In urma acestei monitorizari s-a descoperit ca renumitele pastille de slabit Super slim, cu origine China contine un drog intr-o cantitate nepermisa de lege, fiind astfel un adevarat pericol pentru cei care l-au folosit.

In cazul Super slim, substanta ilegala continuta in doza prea mare este amfetamina, o amina care poate duce la boli grave ca: boli ale vaselor de sange, boli de inima, tulbrari ale sistemului nervos central etc.

Bineinteles ca Super slim a fost de urgenta retras de pe piata, iar cei care l-au folosit au fost indrumati sa mearga la medic, pentru a face analize de sange si a-si monitoriza o perioada starea de sanatate.

Trebuie sa fiti convinsi ca nu numai Super slim contine substante periculoase, ci si alte pastile de slabit pot contine ingrediente interzise si riscante pentru sanatatea noastra.

De aceea, cand doriti sa recurgeti la astfel de suplimente nutritive, ar fi bines a faceti cateva cercetari sis a puneti toate intrebarile pe care le aveti de intrebat, astfel incat san u va treziti cu un produs gen Super slim, care nu numai ca nu va va rezolva problema de greutate, dar va actiona in mod nociv asupra organismului dumneavoastra.

Cand alegeti un adjuvant in pierderea greutatii sa tineti cont macar de urmatoarele apecte: cine fabrica produsul (in ce tara, sub ce licenta, daca este o companie cu experienta in domeniu etc), daca producatorul ofera garantia returnarii banilor – daca da, atunci acesta este un semn bun, si anume ca producatorul are incredere in produsul sau, daca exista studii de specialitate efectuate pentru acest produs – si daca da, ce institute le-a efectuat, daca ingredientele sunt cunoscute si, nu in ultimul rand, daca eventalele efecte adverse sunt specificate. Producatorul trebuie sa poata pune la dispozitia consumatorilor aceste date, daca este un producator serios, mai laes ca aceste produse nu sunt foarte ieftine.

Daca nu veti tine cont macar de cele de mai sus, este posibil sa pierdeti, nu numai banii, dar si sanatatea, asa cum au patit si cei care au avut incredere in produsul de slabit Super slim, pentru ca apoi sa afle ca este un produs nociv, neeficient si neigur.