Motive pentru care femeile poarta parfumuri

Mai intai intrebati-va, cand a fost prima data cand ati aplicat parfumul. Nu exista nici o indoiala ca parfumurile de multe ori pot fi cel mai bun prieten al femeilor. Se poate schimba modul in care femeia se simte despre ea insasi si modul in care oamenii o deosebesc. Parfumul poate fi o metoda eficienta pentru a obtine atentia sau pentru a forma o impresie buna.

Aplicarea unui strop de parfum pe gat sau la incheietura mainii poate evoca efecte fizice, emotionale si psihologice. Majoritatea femeilor cred ca parfumul are puteri misterioase si magice. Un alt motiv pentru care femeile poarta parfum este de a atrage atentia sexului opus. Parfumurile au fost folosite de zeci de ani pentru a face femeile sa se simta senzuale si atractive la sexul opus. Un top parfumuri femei te poate ajuta sa gasesti esenta cea mai potrivita pentru tine.

In timp ce unele femei poarta parfum sa se simta bine despre ele, altora le place sa obtina complimente de la cei dragi. Multe femei selecteaza un parfum care se potriveste personalitatii si gustului lor. Parfumurile pot fi realizate dintr-o combinatie de uleiuri esentiale sintetice si naturale. Multe parfumuri contin arome distincte de lemn de santal, cedru alb, flori de pasiune si fructe exotice. In timp ce altele pot consta din trandafiri, flori de padure si migdale.

Cercetatorii care studiaza interactiunea umana au descoperit cateva informatii surprinzatoare privind mirosurile speciale. Unele mirosuri pot declansa apetitul si amintirile noastre pentru anumite alimente, o excursie la ocean sau chiar o excursie printr-o padure sau la munte. Unele femei cred ca parfumul este o reflectare in oglinda a starilor lor. Multe femei au parfumuri separate pentru diferite ocazii.

S-ar putea sa fie pentru munca, altul pentru uz casual si unul special desemnat pentru nopti romantice cu sotul ei sau pentru o intalnire. Altele isi separa parfumurile pentru uzul public si uzura privata. Unele femei cred ca ar trebui sa poarte un parfum care este placut altora, indiferent daca le place lor sau nu. Retineti ca nu toate parfumurile sunt similare si au fost identificate ca:

  • Parfum – cel mai puternic parfum si are cea mai lunga aroma
  • Eau de Parfume – Folosit pentru pregatirea corpului pentru parfum
  • Eau de Toillett – este mult mai putin concentrat decat celelalte variante si de fapt miroase mai bine decat numele ar indica
  • Köln – este cel mai usor parfum si dureaza doar un timp scurt

Metoda mea de a alege un parfum este de a-l experimenta mai intai. Voi pune un parfum si apoi il las sa se usuce, astfel incat sa pot experimenta migrarea notelor de top la notele de baza. Acest lucru imi permite sa decid daca imi place mirosul si daca as purta aroma respectiva, daca este stilul meu si daca ma simt bine purtandu-l. In concluzie, parfumul este cu siguranta o modalitate excelenta de a creste increderea in sine si de a te simti bine tu cu tine atunci cand porti o aroma care iti place. Intra pe https://chicvictim.ro/ si descopera parfumurile cele mai populare.