De ce nu mai imi porneste ?

Orice pasionat de gadget-uri s-a confruntat cel putin o data cu situatia in care pur si simplu nu mai porneste orice ar face. Ai asteptat atat de mult sa il folosesti si apoi esti dezamagit ca nu te poti folosi de acel gadget pentru a te distra. Un hoverboard se poate confrunta cu numeroase probleme iar printre cele mai frustrante se numara aceea in care pur si simplu nu mai porneste.

Care ar putea fi motivele pentru ca un hoverboard sa nu porneasca?

Sunt mai multe motive pentru care un hoverboard nu porneste. Poate sa nu porneasca inca din momentul in care l-ai cumparat, bateria este foarte descarcata sau nu a fost folosit de foarte mult timp. Ca orice alt gadget, este important sa te asiguri ca bateria nu este descarcata complet si, daca totusi s-a intamplat acest lucru trebuie sa o alimentezi si apoi sa verifici daca intr-adevar porneste.

In cazul in care bateria s-a incarcat si totusi nu porneste, atunci este posibil ca placa de baza sa fie arsa sau sa fi experimentat un scurtcircuit. Este posibil ca butonul de pornire sau contactele dintre el si placa de baza sa fie dezlipite.

Aceasta problema mai poate aparea si in momentul in care bateria este incarcata necorespunzator, ignorand indicatiile si recomandarile producatorului. De asemenea, este posibil ca incarcatorul sa fie adevarata problema iar hoverboard-ul sa fie functional. Daca modelul tau de hoverboard nu se incarca nici dupa ce ai verificat aceste lucruri atunci este posibil sa fie vorba despre o defectiune mai importanta.

In cazul in care hoverboard-ul nu porneste nici dupa ce l-ai alimentat atunci cand l-ai cumparat, este mai bine sa te duci cu el inapoi in magazinul de la care l-ai achizitionat. Sau, daca l-ai cumparat online sa il returnezi. Daca deja l-ai folosit pentru ceva timp si consideri ca o reparatie ar rezolva problema, atunci iti recomandam sa apelezi la specialisti.

 Apeleaza la specialisti pentru a evita agravarea problemelor aparute la hoverboard

Reparatiile pe cont propriu sau cu ajutorul unor prieteni poate sa agraveze si mai mult problema initiala. Este mai bine sa te adresezi unui specialist care va sti cum trebuie sa actionize astfel incat defectiunea sa fie rezolvata cat mai eficient fara a pune in pericol celelalte componente.

Fiecare model de hoverboard este fabricat in mod diferit, asadar, este posibil ca un anumit pont pentru repararea gadgetului s-ar putea sa nu fie potrivit si in cazul tau. De asemenea, problemele se manifesta in mod diferit si, tocmai de aceea este necesar sa apelezi la un specialist care cunoaste in detaliu cum poate sa repare un hoverboard astfel incat sa te poti bucura din nou de el.

O diagnosticare specializata si o reparatie profesionala pot sa ii prelungeasca durata de viata. Tine cont de recomandarile de intretinere si utilizare ale producatorilor pentru a evita sa se intample astfel de probleme. Daca totusi apar, atunci este mai bine sa discuti cu un specialist si acesta va sti ce trebuie sa faca.