antica studio

Cosmetica si saloanele de cosmetica

Trebuie sa recunoastem ca imbatranirea este un proces inevitabil. Si de multe ori ea te obliga sa recurgi la metode radicale si uneori riscante. Expertii unui salon de cosmetica sunt convinsi ca rezultatele pozitive in lupta impotriva semnelor imbatranirii, pot fi obtinute fara interventie chirurgicala. Dar solutia trebuie cautata special, la un salon cosmetica. Oricare ar fi produsele cosmetice de inalta calitate pe care le folosesti acasa, spre deosebire de produsele de salon, aceasta afecteaza doar stratul superficial al dermului.

Numai dupa ce ai recurs la tratamentele cosmetice dintr-un  salon cosmetica Bucuresti, vei obtine un rezultat eficient si rapid. Acest lucru se datoreaza penetrarii profunde a substantelor in straturile epidermei, unde se produc colagen si elastina. In plus, produsele cosmetice medicale profesionale, cu care se poate lauda salonul de cosmetica Antica Studio, sunt de inalta calitate si nu sunt de obicei disponibile consumatorilor obisnuiti.

Pentru femeile de toate varstele, dorinta de a fi frumoase este una dintre cele mai importante nevoi stabilite de natura insasi. Dar sa fii frumos si sa traiesti in ritmul frenetic al unui oras mare, nu este deloc simplu. Pentru a arata bine, ai nevoie nu numai de produse cosmetice pe care sa le folosesti acasa, ci si de tratamente regulate pentru fata, corp, par si unghii la salonul de cosmetica.

Frumusete si sanatate la salon

Astazi, intr-un  salon de cosmetica, nu numai ca ti-ai putea pune aspectul in ordine, ci iti vei putea imbunatati si sanatatea. Salonul de cosmetica Antica Studio ofera o gama variata de servicii care vizeaza relaxarea, tratarea, imbunatatirea si obtinerea unui rezultat estetic bun. Salonul de cosmetica ofera servicii de infrumusetare a unghiilor, programe SPA, epilare si indepartarea parului nedorit, tratamente faciale si corporale, intinerire prin proceduri cosmetice inovatoare, modelare corporala, solar, masaj si aceasta nu este o lista completa a serviciilor profesionale oferite.

Procedurile cosmetice nu pot fi repetate acasa

Unele femei cred ca, daca isi vopsesc parul, isi fac coafura, au grija de pielea fetei, corpului etc., atunci nu trebuie sa mearga la un salon de cosmetica. In primul rand, o asemenea ignoranta duce adesea la rezultate negative. In acest caz, specialistii vor trebui sa munceasca din greu la erorile clientului. Da, este adevarat, sunt multe lucruri pe care le putem face acasa, chiar este recomandat sa urmam o rutina, dar totul trebuie sa fie facut cum trebuie. Sfatul specialistului este esential in acest caz, pentru ca altfel, riscam foarte mult sa facem ceva ce nu trebuie. Iata un exemplu – utilizarea produselor organice, naturiste. Citim multe despre beneficiile acestora (exemplu – aloe vera), dar asta nu inseamna ca sunt bune pentru absolut orice, oricand si oricum!

In al doilea rand, oricat de abil si talentat ai fi, instrumentele profesionale utilizate exclusiv in salonul de cosmetica Antica Studio, sunt echipamente moderne folosite de cosmetologi cu inalta calificare. Din pacate, acasa nu vei putea repeta perfect nicio procedura de salon: machiaj profesional, ingrijire completa a fetei si corpului, colorarea parului, coafura, manichiura, pedichiura etc.

Si in al treilea rand, expertii recomanda cu tarie combinarea ingrijirii la domiciliu cu cea de la salon, deoarece exista o serie de proceduri care sunt efectuate de catre cosmetologi  in saloanele de cosmetica si care nu pot fi efectuate acasa intr-un mod profesional. Printre aceste servicii, se remarca tehnicile hardware, extensii de par si de unghii, indepartarea parului inestetic cu laser, diverse proceduri de curatare a fetei, tratarea unghiilor inradacinate si deformate, orice masaj, tunsoare, coafuri de seara, machiaj profesional etc.