Ce beneficii oferă un generator Iveco?

Un generator diesel iveco este considerat de mulți specialiști ca fiind o soluție economica și fiabila, preferabila unor generatoare alimentate cu benzina sau gaz. Iveco generator este prezent in oferta Endress in grupuri electrogene cu diferite specificații.

Atunci când alegeți un generator e bine sa știți care sunt beneficiile unui generator de curent diesel Iveco față de alte generatoare.

  • Motorina este poate cel mai cunoscut gen de combustibil pentru generatoarele portabile. Acest adevăr se datorează anumitor avantaje de fabricație pe care generatoarele pe motorină le au față de generatoarele pe benzină sau pe gaz.
  • Motorina folosita la motoare sau generatoare electrice iveco diesel este mai ieftina decât benzina, ceea ce înseamnă că generatoarele pe motorină sunt mai economice
  • Combustibilul diesel este mai sigur si are un risc mai mic de aprindere în comparație cu benzina.
  • Motoarele diesel sunt mai eficiente energetic decât motoarele pe benzină. Unele motoare diesel consumă până la jumătate din cantitatea de combustibil folosita de motoarele pe benzină care oferă aceleași performante.

Generatoarele pe motorina necesită o întreținere mai simpla și ieftină decât generatoare pe gaz sau benzină. Știm ca motorul diesel nu are bujii sau carburatoare. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să înlocuiți bujiile sau să depanați carburatoarele. Cerința principală de întreținere regulata pentru un generator iveco diesel este schimbarea regulată a uleiului.

Cu privire la durata de viață, un motor diesel durează mult mai mult. În comparație cu un motor clasic care funcționează pe benzină, un generator diesel poate dura până de 3 ori mai mult. In mod curent, generatoarele portabile de motorină sunt fixate deasupra dispozitivelor diesel. Acest aspect înseamnă că nu trebuie să aveți două tipuri diferite de combustibil .

Care sunt  totuși dezavantajele generatoarelor iveco pe motorina daca sunt comparate cu generatoarele de benzină?

  • Motoarele diesel sunt, de obicei, mai puternice și mai gălăgioase decât motoarele pe benzină , cu toate ca au carcasa izolata fonic, la unele modele.
  • Motoarele diesel sunt fabricate din componente mari si grele. Depanarea și reparațiile pot fi mai costisitoare. Acest dezavantaj este compensat fericit de cerințele de întreținere mai rare pentru un motor diesel în comparație cu un motor pe benzină. Generatoarele diesel sunt mai rezistente in timp si mai fiabile.
  • În timpul funcționării, motoarele diesel sunt considerate mai puțin ecologice având mai multe emisii dăunătoare decât motoarele pe benzină.

Dacă aveți nevoie doar din când in când de beneficiile unui generator portabil, atunci poate fi mai ieftin să alegeți un generator de curent pe benzină. Dacă însă aveți de gând să utilizați generatorul în mod regulat, un generator iveco diesel poate fi alegerea perfecta.

După ce au studiat beneficiile si dezavantajele, mulți clienți rămân la opinia ca un generator electric pe motorina este cea mai buna soluție, având in vedere durata mai lunga de funcționare si necesitățile mai reduse de întreținere.