feliatoare profesionale

feliatoare profesionale

3 unitati de alimentatie publica in care e nevoie de feliatoare profesionale

Personalul bine pregatit si echipamentele de calitate superioara sunt elementele care fac diferenta in domeniul HoReCa. Fiecare amanunt este important, de la pregatirea sau depozitarea ingredientelor si a felurilor de mancare pana la modul in care arata preparatele, atunci cand ajung pe farfuria clientilor.

Noile modele de feliatoare profesionale din oferta Fresco Expert fac parte dintre acele echipamente indispensabile in mai multe tipuri de unitati de alimentatie publica. Ele sunt absolut necesare, de exemplu, intr-o carmangerie, unde este important modul in care este taiata carnea de diferite feluri. Bucatarii profesionisti stiu ca acest aspect isi pune amprenta asupra prepararii sale ulterioare.

Intr-un supermarket, utilizarea unor feliatoare profesionale de cea mai buna calitate este de asemenea necesara. Ele permit servirea optima a clientilor de la vitrinele cu servire asistata. De asemenea, se dovedesc utile si in supermarketurile care le ofera clientilor si preparate calde.

Bucataria profesionala a unui restaurant este un al treilea loc in care este necesara utilizarea acestor echipamente. Utile pentru mezeluri si alte produse din carne, precum si pentru legume, ele sunt folosite de maestrii bucatari astfel incat clientul sa aiba parte de satisfactie deplina atat din punctul de vedere al gustului, cat si al aspectului mancarurilor care ii sunt servite.

Avantajele oferite de folosirea unor feliatoare profesionale

Atat rapiditatea prepararii, cat si aspectul final al produselor au mult de castigat de pe urma folosirii echipamentelor potrivite pentru felierea mezelurilor si a legumelor.

Echipamentele de ultima generatie se remarca prin faptul ca sunt moderne, ergonomice si usor de intretinut. Dotate cu motoare profesionale performante, ofera posibilitatea felierii reglabile, in functie de necesitatile fiecarei retete sau de preferintele clientilor. Diametrul lamei este cuprins de regula intre 220 si 350 de milimetri, iar grosimea de taiere variaza intre 14 si 16 milimetri. Astfel, datorita unor posibilitati multiple de reglaj al grosimii, devine posibila o portionare rapida si precisa.

Firmele care produc cele mai performante modele de feliatoare profesionale sunt recunoscute pentru calitate si seriozitate atat in tara, cat si pe plan international. Este vorba, de exemplu, despre Virtus Group GmbH sau despre Berkel, al caror nume reprezinta o garantie in sine a faptului ca echipamentele vor functiona la cel mai inalt nivel pentru o perioada indelungata de timp.

De asemenea, ele se remarca prin faptul ca imbina un nivel optim de productivitate cu un consum redus de energie, care permite realizarea unor economii consistente si, in acelasi timp, este benefic din punctul de vedere al protectiei mediului inconjurator.

Viteza de functionare a unui astfel de aparat profesional este mult superioara performantelor pe care le-ar putea atinge un angajat sau un aparat folosit in bucatariile obisnuite.

Pe langa viteza, consum redus si functionare de durata, un beneficiu suplimentar este reprezentat de faptul ca toate feliile de mezeluri sau de legume au un aspect si o grosime identice. Astfel, din punct de vedere estetic, chiar si cei mai exigenti clienti se vor declara multumiti.

In magazinul online Fresco Expert, puteti gasi mai multe modele de feliatoare profesionale. Alegand produsul potrivit pentru necesitatile propriei afaceri, veti cumpara nu numai un echipament performant, ci veti beneficia de servicii de consultanta, proiectare, training, livrare, montaj si servicii post-livrare. Totul, cu efecte excelente asupra dezvoltarii companiei pe care o conduceti sau o administrati!