aspirator profesional taski

Taski – Aspiratoare profesionale pentru HoReCa

Aspiratorul este una dintre marile invenții pentru curățare.

Datorită lui, au trecut mai bine de o sută de ani de când îndepărtarea prafului a încetat să fie o povară grea. Pe lângă praf, aceste dispozitive captează multe alte particule mici de murdărie.

Aspiratorul a devenit un instrument esențial în igienizarea locuinței, a birourilor și a multor alte domenii de comerț, alimentație și ospitalitate care permite curățarea într-un mod foarte ușor și confortabil a tuturor tipurilor de material: parchet, lemn, covoare, țesături, etc.

Pentru mediul HoReCa sunt necesare aspiratoarele profesionale care pot face curățarea suprafețelor mult mai confortabilă, rezultatele sunt mult mai bune iar curățenia este mai durabilă.

Aspiratoarele profesionale sunt ajutoarele perfecte pentru îngrijire și curățare. Acestea sunt concepute pentru a fi mai durabile, mai puternice și pot curăța mult mai multă murdărie, praf, lichide vărsate și alte resturi în comparație cu aspiratoarele mici, obișnuite.

Trebuie să luăm în considerare faptul că aceste aparate sunt de obicei mai grele decât aspiratoarele rezidențiale obișnuite, dar puterea lor este mai mare și, prin urmare, la fel este și eficacitatea lor. Ele sunt mult mai rezistente decât aspiratoarele convenționale deoarece sunt proiectate pentru o utilizare mai intensă și pentru aspirarea materialelor mai groase decât praful pe care îl găsim de obicei în case.

Dacă ești în căutarea unui aspirator profesional, magazinul online ServeteledeHartie.ro te poate ajuta. Aici, vei găsi o varietate de aspiratoare marca Taski și mașini profesionale pentru industria hotelieră cum ar fi mașinile de spălat podele.

Aspiratoarele Taski curăță podeaua igienic și o lasă strălucitoare. Ele sunt special concepute pentru utilizare profesională, oferind caracteristici excelente de calitate și utilizare. Aspiratoarele Taski sunt echipate cu toate sistemele de securitate pentru a rezista abuzurilor frecvente pe care aceste mașini le suferă de obicei.

Un model de aspirator foarte bine vândut de magazinul online ServeteledeHartie.ro este Taski Vacumat 12 Euro al cărui preț este de 2237,19 lei, preț ce nu include TVA.

Aspiratorul este ideal pentru curățarea suprafețelor dar și pentru îndepărtarea lichidelor vărsate. Modelul este unul perfect deoarece are ridicată putere de aspirație, se manevrează foarte ușor, iar capacitatea mare a bazinului contribuie la creșterea randamentului.

Sistemul mecanic motor special conceput cu filtru dublu garantează o dublă protecție a unității motorului și o durată de viață semnificativ mai lungă. Bazinul rezistent la șocuri și produse chimice asigură o durabilitate deosebită.

aspiratoare profesionale Horeca

Vizitează și tu magazinul online www.serveteledehartie.ro/73-echipamente-curatenie-taski pentru a alege aspiratorul care se potrivește cel mai bine afacerii tale.