fast and fixed

fast and fixed

Spune “adio” protezelor dentare! Alege tehnologia revolutionara Fast and Fixed

Lipsa dintilor nu este neaparat o problema care afecteaza doar populatia inaintata in varsta. Te poti trezi intr-o situatie neplacuta atunci cand suferi de o afectiune precum parodontoza. Daca unul sau mai multi dinti nu mai pot fi salvati, lipsa lor iti va crea probleme.

Zambeste din nou!

Lipsa dintilor te afecteaza din mai multe puncte de vedere. De la functionalitate pana la partea estetica, dezavantajele unei astfel de probleme se ramifica. Personalitatea ta va avea de suferit, prin urmare si interactiunile cu ceilalti. De ce sa te transformi intr-un om interiorizat, pe care il domina complexele? Lipsa de incredere se poate rezolva odata cu o lucrare dentara bine realizata.

Insa, pentru a avea garantia unei lucrari de calitate, va trebui sa apelezi la o clinica specializata in tratament ortodontic, cu experienta indelungata in domeniu, precum Dental Premier. Specialistii isi vor pune experienta in beneficiul tau, iar lucrarile vor fi realizate avand la dispozitie aparatura de ultima generatie.

fast and fixed
fast and fixed

Proteza sau implant?

Multa lume care se regaseste in situatia de a avea nevoie de unul sau mai multi dinti artificiali oscileaza intre varianta protezei si cea a implantului dentar. Tehnologia vine in ajutorul tau si iti ofera o varianta care va inclina balanta in mod decisiv. Este vorba despre implantul dentar Fast and Fixed. Acesta reprezinta o alternativa mult mai buna la clasicul implant dentar.

Oamenii sunt reticenti in ceea ce priveste implantul dentar atat din cauza costurilor asociate, cat si pentru ca ca este o procedura anevoioasa. Astfel, acestia prefera sa aleaga varianta protezei, care este mai accesibila din punct de vedere financiar, iar lucrarea este mult mai rapida. Insa, va trebui sa tii cont de faptul ca proteza are o serie de dezvantaje care, pe termen lung, te-ar putea costa mai mult, atat financiar, cat si in ceea ce priveste efortul depus.

Fast and Fixed este un sistem complex datorita caruia perioada de tratament scade considerabil. Acest tip de tratament ortodontic foloseste o procedura revolutionara de accelerare a vindecarii care se numeste PRGF Endoret. Se folosesc propriile resurse ale corpului, astfel incat, in locul perioadei de minimum 6 luni de vindecare in cazul implantului normal, atunci cand se apeleaza la Fast and Fixed, perioada scade la jumatate. In plus, procedura este complet nedurerosa.

Alege cea mai eficienta solutie

De regula, oamenii care nu doresc sa treaca prin etapele unui implant dentar vor amana procedura sau vor apela la proteza. In cadrul clinicii Dental Premier, prin intermediul procedurii Fast and Fixed vei putea beneficia de dinti ficsi, in doar 24 de ore. Apoi, tot ce ai de facut este sa zambesti larg pana in momentul montarii dintilor artificiali definitivi. Nimeni nu va observa diferenta intre acestia si dintii tai naturali, nici macar tu.

Succesul unui tratament complex nu depinde in totalitate de tehnologie. Experienta si indemanarea medicilor specialisti reprezinta un element cheie. In cadrul clinicii Dental Premier vei beneficia de atentia unora dintre cei mai buni specialisti in domeniu. Acestia rezolva chiar si cele mai complexe cazuri.

Alege sistemul revolutionar Fast and Fixed si in doar 24 de ore vei avea dinti ficsi, vei putea manca si iti vei continua viata normal, fara niciun impediment. Toate dezavantajele procedurii de implant dentar au fost eliminate prin intermediul acestei tehnologii. Programeaza-te acum la un consult de specialitate si afla mai mult despre aceasta tehnologie de ultima ora.