sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti in Bucuresti

Copii sunt adorabili cu totul. Din clipa cand intra in viata noastra o schimba complet, si parca totul se invarteste in jurul lor, traim si respiram pentru ei si prin ei. Insa timpul trece ametitor de repede iar cei mici cresc intr-un ritm alert si momentele frumoase din copilaria lor sunt rapid date uitarii.

Pentru a imortaliza cat mai frumos uimitorul process al cresterii, fotografiile sunt solutia ideala, iar solutia pentru parinti o reprezinta sedinte foto nou nascuti facute in studio de catre un fotgraf de familie.

Varsta potrivita pentru fotografierea unui nou nascut este in primele 8-14 zile de viata. In aceasta perioada copilul doarme mult si poate fi pozitionat cu usurinta. Este recomandat ca sedinta foto nou nascuti sa fie planificata cu grija, tinand cont de programul de somn si de masa al copilului.

Ca si sfaturi, hraneste bebelusul inainte de a ajunge la studio, astfel el va dormi bine chiar de la inceputul sedintei foto. Trebuie sa-l imbraci in haine lejere care pot fi date jos usor, evita categoric hainele stramte care pot lasa urme pe pielea bebelusului.

In fotografii o sa apareti si voi asa ca trebuie sa veniti pregatiti la sesiunea foto. Mama poate folosi un machiaj discret, iar in ceea ce priveste vestimentatia, incercati sa evitati culorile puternice si imprimeurile sau logo-urile mari, de altfel culorile neutre sau pastel sunt recomandate.

Sedinta foto se poate repeta la un an cu o sedinta foto dea niversare. Cu aceasta ocazie, se pot face fotografii folosind ca recuzita baloane, scutece personalizate, ori rochite cu jupoane, pentru fete. Ideale pentru aceasta ocazie sunt sedintele foto cu tematica.

Alegeti o sedinta foto pentru ca toate acele mici detalii care fac intregul sa nu fie uitate si pentru ca va doriti ca peste multi ani sa retraiti bucuria unor momente speciale din viata familiei. Fotografiile vor transmite generatiilor urmatoare marturia in imagini a locului din care provin.

O fotografie exprima sentimente, emotii, bucurie, tristete, frica, liniste sau chiar mai mult decat o mie de cuvinte, iar un album este o masina a timpului, o fereastra catre tinerete sau cartea batranetii.

Sedintele foto de familie sau o sedinta foto maternitate in studio pot fi realizate oricand, in orice moment al anului.