mobila bucatarie la comanda Suceava CORAMIMOB

Mobilier personalizat la comandă pentru suceveni de la CORAMIMOB

Sucevenii își mobilează casele cel mai des utilizând firmele locale ce realizează mobilier la comandă pentru bucătărie, dormitor, dressing sau holuri. Soluţia mobilierului personalizat este varianta optimă pentru a profita la maxim de spaţiul disponibil, mobila custom-made incluzând măsurători exacte și produse finale cu o potrivire perfectă.

În ultimii ani au apărut tot mai multe firme ce execută mobilă la comandă de calitate, însă au fost semnalate în presă și diverse cazuri de firme neserioase, cu înșelătorii sau alte probleme.

Pentru a evita situaţiile neplăcute, este indicat ca atunci când alegeţi firma cu care veţi colabora să aveţi o idee clară asupra seriozităţii lor.

Opţiunea 1: Cea mai bună variantă ar fi să întrebaţi un cunoscut care a colaborat în trecut cu aceștia pentru a vă da detalii din interior. Un fost client cunoaște cel mai bine plusurile și minusurile furnizorului, iar părerea sa este foarte utilă, vă poate ajuta cel mai bine să decideţi.

Opţiunea 2: Dacă nu aveţi niciun prieten sau cunoștinţă care vă poate ajuta în alegerea furnizorului, cel mai ușor este să verificaţi firmele producătoare online. Prima dată vă sugerăm să efectuaţi o căutare Google pe „mobilă la comandă Suceava” și vedeţi ce rezultate apar. Este indicat să accesaţi minim 7-8 site-uri proprii de firme locale din care să vă informaţi.

  • Evitaţi anunţurile plătite Google Ads marcate cu Anunţ deoarece prin intermediul promovării plătite la Google veţi găsi și firme din alte localităţi sau ţepari.
  • Evitaţi OLX sau alte site-uri de anunţuri, de obicei cei care nu au site propriu nu prezintă încredere.
  • Evitaţi paginile Facebook într-o primă fază, urmând să le accesaţi după ce v-aţi documentat temeinic pe site-urile firmelor producătoare, unde ar trebui să găsiţi mai multe informaţii referitoare la portofoliul de lucrări, adresa fabricii și istoricul firmei.

 

mobila la comandaSuceava by CORAMIMOB
MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE LA COMANDĂ by CORAMIMOB SUCEAVA www..coramimob.ro

Recomandarea noastră este firma CORAMIMOB Suceava, în calitate de foști clienţi și buni colaboratori.

Aceasta este o firmă mică, o afacere de familie întemeiată de Radu Codruţ Mihai după mai mulţi ani de experienţă în străinătate în domeniul execuţiei de mobilă personalizată la comandă. Meseria învăţată temeinic în străinătate, caracterul său orientat către atenţia la detalii și respectul faţă de clientul final îl recomandă pe Codruţ drept unul dintre cei mai buni specialiști suceveni.

Firma realizează mobilă la comandă pentru BUCĂTĂRIE, DORMITOR, LIVING, DRESSING, HOL, BIROU, BAIE și alte încăperi ale casei sau apartamentului.

Termenele de execuţie variază în funcţie de complexitatea proiectului, însă sunt foarte scurte și precis estimate încă de la început.

TERMENELE DE LIVRARE SE RESPECTĂ CU SFINŢENIE!

Vă recomandăm cu încredere să solicitaţi măsurătorile gratuite și oferta de preţ de la CORAMIMOB Suceava intrând pe www.coramimob.ro sau sunând la telefon 0742 515 222.