În magazinul DOR din Suceava găsești uși de interior cu furnir natural

Pe lângă împărțirea eficientă a spațiului în zone funcționale, ușile interioare servesc în același timp și ca elemente decorative.

Prin urmare, ar trebui să selectăm ușile nu numai din punct de vedere utilitar ci și din punct de vedere estetic, piața modernă oferind o varietate nelimitată de tipuri de design și materiale.

Ușile de interior furniruite, sunt în continuă cerere. Aceste uși se vor potrivi perfect oricărui interior modern. Din punct de vedere al calității și durabilității, astfel de uși nu sunt inferioare celor realizate din tipuri scumpe de lemn.

Recent, modelele furniruite au devenit o alternativă demnă la ușile solide. Aceste modele au capacitatea unică de a imita perfect textura naturală a diferitelor specii de arbori. De asemenea, cererea mai mare pentru ele contribuie la un cost mai accesibil în comparație cu „surorile” lor din lemn masiv.

usi de interior cu furnir natural NATURA CLASSIC Porta Doors Suceava

De asemenea, este necesar să se ia în considerare faptul că tehnologia pentru producția lor este destul de simplă. Cadrul de susținere al acestor uși este realizat din lamele din lemn natural.

Furnirul este lipit pe PAL sau MDF. Furnirul este produs prin tăierea straturilor subțiri de copaci naturali.

Furnirul conferă ușii o rigiditate și o rezistență bună, ceea ce permite evitarea deformării sale sub acțiunea diferitelor sarcini mecanice, prelungindu-i durata de viață utilă. Pentru un finisaj mai rafinat, ușile furniruite sunt acoperite cu un lac de protecție decorativ.

usi de interior cu furnir natural

Poți achiziționa uși de interior acoperite cu furnir natural din magazinul DOR din Suceava. Aici te așteaptă o selecție de uși furniruite în diferite modele și culori, gata pentru a-ți decora interiorul în funcție de preferințele tale.

Una dintre cele mai dorite uși acoperite cu furnir natural este reprezentată de modelul Porta Villadora Retro. Construcția sa este tip ramă și panou. Rama este fabricată din lemn de rășinoase încleiat, de înaltă calitate. Canatul este finisat cu furnir natural Stejar Satin și sticlă mată călită. Ramele decorative sunt realizate din lemn masiv de stejar.

În prețul canatului sunt incluse următoarele accesorii: broască aurie sau argintie, sticlă mată călită, pregătire pentru scurtare. Foaia de ușă este echipată cu 3 balamale aurii, ambulate împreună cu tocul. La preț suplimentar se pot achiziționa panouri de ventilație, broască magnetică, decupaj pentru ventilație, panou de ventilație, mâner cu șild, capace pentru balamale Villadora.

showroom DOR usi de interior Suceava

Showroom-ul DOR se găsește în Suceava, pe Bulevardul George Enescu, vis a vis de Pizzeria Luca. Accesează site-ul web pentru a vizualiza mai multe detalii despre produsele aflate în portofoliul firmei, marca Porta Doors.