Lenjerii de pat ideale – doar din bumbac

Cei care nu scriu recenzii la produsele pe care cumpara nici nu merita sa le citeasca pe ale altora pentru ca sunt sigur ca fac asta atunci cand isi comanda orice. Asa faceam si eu, iar faca recenzii pur si simplu nu stiu ce cumpar si nu vreau sa ma complic cu retur sau alte batai de cap. Am sa imi spun parerea chiar si cu o simpla lenjerie de pat pe care am cumparat-o de la Casa New Concept.

Sunt sigur ca cei mai multi cumpara astfel de produse la intamplare, pe primele pe care le gasesc in magazine si eventual se uita ca modelul sa fie unul frumos. Dar pe langa model e mult mai importanta calitatea, iar majoritatea lenjeriilor pe care le gasim stau foarte prost la acest capitol.  Ce am observat ca inseamna o lenjerie ieftina? In primul rand, un aspect sters, nici pe departe de cel care se recomanda a fi. De atatea ori am comandat lenjerii de pat care aratau super ok in poze, dar in realitate erau dezamagitoare. In al doilea rand, dimeansiunea poate sa nu fie cea potrivita. Adica una scrie, dar alta e realitate pentru ca se mai pierd cativa centimetri pe drum. In al treilea rand, o lenjerie ieftina vezi prin ea la cat de subtire e si cat de putin densa, iar la atingere se simt foarte uscate. 

Astfel, eu m-am documentat putin si asa am aflat de lenjerii pat bumbac de la CasaNewConcept, produse pe care multa lumea le-a laudat pe forumuri sau pe diferite alte site-uri. Nu pot sa zic ca eram neaparat sceptic, dar nu ma asteptam ca lenjeriile sa fie atat de ok in realitate. Am ales ceva cu un model simplu, dar placut si mi se pare ca aduce completarile de care aveam nevoie in dormitor. 

Lenjeria arata bine, e foarte placuta la atingere, atat si cearsaful, cat si fetele de perna, iar la capitolul intretinere nu am nimic de reprosat. O lenjerie de calitate e mult mai usor de intretinut decat una slaba si se prezinta mult mai bine in timp pentru ca nu se deterioreaza de la prima spalare. Si culorile se pastrea vii si intense, ceea ce e un mare plus. Daca mai alegi si un balsam ok pentru rufe atunci clar nu dai gres.

Bineinteles, nu aveam cum sa uit de preturi ca dupa asta se uita toata lumea. Sincer preturile sunt ok, nici prea mari, nici prea mici, adica oricine isi permite sa isi cumpere o lenjerie buna de pat si nu are nicio scuza atunci cand alege unele mai putin reusite. Personal recomand CasaNewConcept pentru ca am numai cuvinte de lauda la adresa lor.