La ce ajuta scanarea 3D pentru proiecte de constructii

Cauti servicii profesionale de scanare laser 3D pentru diverse proiecte de constructii? Eurosurvey este compania care iti poate oferi cele mai bune solutii din acest punct de vedere deoarece detin echipe specializate in domeniul cadastrului si cel al masuratorilor terestre, astfel ca poti apela cu incredere la serviciile oferite de catre acestia. Echipa Eurosurvey este compusa doar din oameni calificati si specialisti in diverse executii ce tin de domeniu, totodata, au in vedere si folosesc doar tehnologiile moderne, de ultima generatie in vederea diverselor proiecte, indiferent daca sunt rezidentiale, industriale sau comerciale. Experienta vasta din domeniu, de peste 14 ani, profesionalismul si implicarea sunt aspectele esentiale care formeaza o buna colaborare cu clientii nostri.

Scanarea laser 3D

Dispunem de servicii de scanare 3D pentru diverse proiecte de constructii, oferind informatii complete doar printr-o singura sedinta de scanare. Principalele avantaje aduse de aceasta tehnologie sunt viteza, eficienta la cote maxime, cat si precizia. Folosim cea mai moderna si inovativa tehnologie de scanare 3D, care se poate regasi pe piata, si anume Trimble TX8, asigurand printr-o singura sedinta urmatoarele aspecte: model 3D digital complet pentru constructii, model 3D BIM potrivit pentru constructori, proiectanti sau arhitecti si masuratori precise cuprinse in intreaga raza de scanare, de pana la 340 de metri.

Cele mai bune rezultate

Avand in vedere utilizarea tehnologiei Trimble TX8, echipa Eurosurvey poate asigura livrarea unor rezultate de o calitate superioara pentru constructiile comerciale, rezidentiale sau pentru proiectele industriale, masuratori topografice, proiecte de consolidare sau de restaurare. Astfel ca se pot obtine planuri 2D necesare pentru organizare interna a spatiului, cadastru si intabulare, relevee pentru determinarea suprafetelor disponibile inchirierii, dar si diverse detalii necesare pentru arhitecti, precum inaltimea camerelor, usilor sau parapetilor. De asemenea, se pot obtine planuri ale fatadei necesare pentru reamenajari, renovari, suport util in proiect, dar si sectiuni transversale si longitudinale sau model 3D si BIM.

Experienta vasta si profesionalism

Eurosurvey are echipe formate din persoane specializate in domeniu, unde interesul si implicarea nu lipsesc din niciun proiect, iar comunicarea si transparenta sunt aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti sa colaborezi cu echipa noastra. Seriozitate, promptitudinea, dar si profesionalismul sunt aspectele esentiale pentru colaborari avantajoase si benefice, care pot duce la rezultate si solutii cat mai optime pentru fiecare proiect in parte.

Solicita direct o oferta

Stim ca timpul este limitat si poate ai un program foarte incarcat, astfel ca Eurosurvey vine cu solutia potrivita pentru tine si anume contactarea echipei noastre de la distanta si solicitarea unei oferte, direct de pe site-ul nostru si din confortul canapelei tale. Nu trebuie sa mai depui eforturi de deplasare catre diverse companii, care au sediul fizic, ci ne poti contacta de oriunde te-ai afla.