Îți dorești o copertină retractabilă? Află top 6 elemente esențiale despre acest produs!

Să locuiești la casă reprezintă un mare avantaj, întrucât astfel poți petrece oricât timp vrei în aer liber și, în același timp, îți poți reuni prietenii cât mai des. Nu este suficient să ai, însă, o terasă, dacă nu o poți utiliza indiferent de vreme.

De aceea, recomandat este să investești într-o copertina retractabila, pe care să o deschizi și să o închizi în funcție de cum te simți cel mai bine. Află din următoarele rânduri de ce merită un astfel de produs atenția ta!

Copertină retractabilă – unde o poți monta?

Pentru început, despre copertina retractabilă trebuie să știi că o poți monta oriunde, în funcție de spațiul de care dispui. De exemplu, dacă terasa ta este legată direct de casă, atunci copertina poate porni din locuința ta. În schimb, atunci când dispui de o terasă independentă, care se află în curte, ai la dispoziție un model cu o structură metalică, datorită căruia vei beneficia de condiții optime în orice anotimp.

Tipul de acționare

În ceea ce privește modul de acționare al pergolei, ai la dispoziție următoarele modele:

  • pergolă cu acționare manuală – tot ce trebuie să faci este să deschizi și să închizi pergola cu ajutorul unei manivele speciale;
  • pergolă cu acționare automată – îți permite să folosești întreg sistemul printr-o simplă apăsare de buton. Mai mult, pergolele de ultimă generație pot fi conectate chiar și la telefonul tău mobil, printr-o aplicație specială. Astfel, te bucuri de tot confortul pe care ți-l dorești și nu mai trebuie să te ridici dacă începe ploaia ori dacă razele soarelui sunt prea puternice.

Ce materiale ai la dispoziție?

Înainte de a te opri la o pergolă anume, trebuie să ai în vedere că aceasta poate fi realizată din sticlă ori din materiale textile. Este adevărat că modelele din sticlă sunt mult mai rezistente pe termen lung, însă cele din materiale textile sunt mai versatile din punct de vedere cromatic, venind frumos în completarea design-ului de exterior.

Un aspect plăcut și elegant

Indiferent de tipul de pergolă pe care îl preferi, un astfel de sistem îți aduce un plus de stil și eleganță pe terasă. Spațiul tău de relaxare devine o prelungire a locuinței, unde îți poți savura cafeaua dimineața sau unde poți să petreci momente de neuitat alături de cei dragi, mai ales în timpul verii, când vremea este prietenoasă.

Investești într-o pergolă cu dimensiuni exacte

Dincolo de pergolele clasice, cu dimensiuni fixe de pe piață, ai la dispoziție să comanzi un astfel de sistem în dimensiunile terasei tale. Măsoară cu atenție lățimea, lungimea, dar și înălțimea, pentru a cere producătorului să se ocupe de realizarea unei pergole perfecte pentru spațul tău de relaxare. Astfel, montajul va fi mult mai simplu și mai eficient!

Costuri minime de întreținere

Nu-ți face griji în privința costurilor de întreținere! Materialele folosite pentru realizarea unei pergole sunt de calitate și rezistă foarte bine la intemperii în orice anotimp. Dacă optezi, însă, pentru o acoperitoare din materiale textile, poți îndepărta materialul o dată sau de 2 ori ani pentru a-l spăla, urmând ca apoi să îl pui la loc foarte ușor.

SoralTechnik.ro este alături de tine atunci când îți amenajezi locuința, dar și spațiul de relaxare. Online găsești tamplarie lemn cu geam termopan, uși de exterior de calitate, dar și pergole retractabile ori modele bioclimatice de ultimă generație. Datorită acestor produse, acasă devine locul în care te întorci mereu cu drag!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 031 430 40 33