Idei de vacanta in Belgia pentru 2021

belgia - antwerp - ghent - bruges - transport persoane belgia cu romfour.com

Belgia, cu toate ca este o tara de mici dimensiuni, impresioneaza prin frumusetile ei atat peisagistice, cat si arhitecturale. Orase medievale, castele, catedrale grandioase, strazi inguste sau piete aerisite sunt numai cateva din atractiile pe care le poti vizita in majoritatea regiunilor Belgiei. Iata care sunt cele mai renumite destinatii din Belgia, dar si cum poti ajunge acolo astfel incat sa ai parte usor de o vacanta de vis.

Care regiune din Belgia este cea mai buna pt tine?

Potrivita atat pentru o escapada de cateva zile, dar si pentru un sejur lung, fiecare turist se regaseste cu siguranta in Belgia. Mai ales ca, pe langa toate comorile culturale si peisajele de iti taie rasuflarea, Belgia este renumita si pentru ciocolata, bere sau diamante.

  • Bruxelles cu a sa Grand Place, o piata cocheta, inconjurata de cladiri istorice ofera, in lunile de vara, un adevarat spectacol de culori printr-un covor imens cu petunii.
  • Venetia Nordului, cum mai este numit Bruges, impresioneaza prin canalele sale frumoase ce iti permit sa vizitezi intreg orasul. Acesta poate sa fie acel sejur romantic si linistit de care fiecare are nevoie cel putin o data in viata.
  • Ghent, Tournai, Antwerpen sau Leuven sunt orase superbe, unde poti merge in cazul in care iti doresti o escapada de cateva zile in care sa iti imbogatesti cunostintele culturale.

autocar belgia - autocar modern transport persoane belgia cu romfour.com

Cum iti iei bilet de autocar spre Belgia?

Odata aleasa destinatia, unul dintre cele mai apreciate mijloace de transport de persoane spre Belgia este autocarul. Pretul accesibil, confortul dar si posibilitatea de a vedea peisaje deosebite pe drum sunt principalele avantaje oferite de plecarea cu autocarul. Spre exemplu, poti lua un bilet de autocar ieftin spre Belgia cu Romfour, iar ca bonus copiii au pana la 50% reducere.

Cum poti sa trimiti un colet in/din Belgia?

Daca esti privat de intalnirile cu familia sau cu prietenii din cauza restrictiilor de calatorie, momentele speciale petrecute alaturi de cei dragi sunt inlocuite de trimiterea de colete. Pentru ca vrei sa ajunga pachetul special la cei dragi in cat mai scurt timp, poti alege sa trimiti coletul cu autocarul. Diferentele dintre aceasta metoda neobisnuita de expediere, comparativ cu metodele clasice de curierat stau in timpul scurt de livrare, procedura simpla si costuri reduse. Gasesti o firma de autocare ce ofera si serviciul de transport colete in Belgia si urmezi cativa pasi simpli.

  • Completezi orasul si tara din care pleaca coletul cu mentiunea daca vrei sa il lasi la sediul companiei de autocare sau daca il vrei ridicat de la domiciliu.
  • Completezi orasul si tara in care trebuie sa ajunga pachetul, cu aceeasi mentiune de livrare, la domiciliu sau cu preluare personala de la sediul companiei.
  • Completezi data la care iti doresti sa plece coletul.

Apoi, costul total al expeditiei se calculeaza in functie de aceste detalii la care se adauga numarul de colete si de greutatea acestora. De asemenea, procedura este aceeasi indiferent daca trebuie sa trimiti sau sa primesti un colet din Belgia.

Cu atat mai mult cu cat anul 2020 nu a fost unul propice vacantelor, poti incepe de pe acum planificarea plecarilor in anul ce va urma. Iar daca nu ai vizitat inca Belgia, datorita frumusetilor ei aceasta trebuie sa fie printre primele destinatii pe care trebuie sa le vizitezi in 2021.