Dupa producerea decesului incep pregatirile

Sunt cazuri in care apartinatorul a pierdut multe nopti stand la capataiul celui drag ca sa ii aprinda o lumanare si sa il tina de mana in clipa mortii. Ca sa recupereze zecile de ore de nesomn ar avea nevoie de multe zile de odihna.

Dupa noptile acelea de veghe si zilele pline, se intampla si inevitabilul, survine decesul la miezul noptii, iar el simte ca nu mai poate. Durerea, oboseala, spaima ca nu va reusi sa pregateasca toate la timp il strivesc.

Dupa ce a survenit decesul se impune demararea tuturor pregatirilor ca in trei zile atat actele, cat si locul de veci si trupul neinsufletit sa fie pregatite atent.

Apartinatorul aflat intr-o asemenea situatie limita are insa la dispozitie firme de servicii funerare Bucuresti care se implica total in organizare, daca li se solicita acest lucru.

Colaborarea cu o astfel de firme ii da posibilitatea celui greu incercat de viata sa castige cateva ore de somn si timp pentru sufletul sau, acel timp de pregatire si de linistire dinaintea despartirii definitive.

Cu cat trupul lipsit de viata este preluat si pregatit pentru inmormantare mai repede, cu atat el va arata mai bine, fiindca specialistii detin multe secrete ca defunctul sa arate ca in timpul vietii.

Spalarea, infrumusetarea si imbalsamarea sunt necesare, iar firmele de pompe funebre Bucuresti stapanesc perfect aceste tehnici si dispun si de substantele si de aparatura necesara.

Lasa un gust amar imaginea unui om pe chipul caruia s-au intiparit paloarea mortii si teroarea.

Stiinta a avansat asa de mult, incat in prezent exista produse speciale de machiaj care rezista in timpul zilelor de priveghi si care sunt gandite si create special pentru decedati.

Apartinatorul doreste sa aduca si coroane funerare celui iubit, dar pe site-ul firmelor de top gaseste ceea ce cauta si nu va fi nevoit sa mearga in oras sa caute un aranjament funerar din flori parfumate, naturale si perfecte. Nu toti apartinatorii au la dispozitie autoturisme si este dificil sa plimbe coroanele funerare in mijloacele de transport in comun care la anumite ore sunt aglomerate.

Certificatul de constatare a decesului se obtine in acelasi timp cu preluarea trupului neinsufletit, daca apartinatorul solicita acest lucru, iar de pregatirea locului de veci se pot ocupa tot specialistii firmei.

Un apartinator ar trebui sa se gandeasca la toate: la batiste si prosoape, la coliva si colaci, la alimentele ce vor fi puse in pachetelele celor care vin la cimitir.

Solicitand un pachet complet de servicii funerare, raspunderea familiei indoliate scade simtitor. Ea se reduce la alegeri si la formularea listelor de dorinte.

Firmele foarte bune de pompe funebre au in stoc zeci de modele de sicrie nu doua-trei. Esenta lemnoasa din care sunt facute, culoarea lor si lucratura difera foarte mult de la un sicriu la altul.

Cele din brad sunt simple, unele nu au nici manere metalice cu ajutorul carora pot fi manipulate.

Exista insa si sicrie cu decoratiuni aurii pe capac si cu manere metalice si sicrie de lux.

O firma autorizata, cu multa experienta reprezinta garantia unor servicii funerare de top, asa cum merita fiecare om care a trait si a muncit pe acest pamant.