Descopera diferenta pe care o poate face o tigara electronica in viata ta

Fumatul este viciul cel mai practicat la nivel global si totodata cel mai daunator. Desi exista nenumarate metode care promit sa te ajute sa renunti, majoritatea sunt sortite esecului din cauza faptului ca nu iau in calcul si factorul psihologic care sta la baza acestei practici. Asadar, pentru a putea simplifica acest demers, orienteaza-te catre acele solutii care inlatura factorul de risc, pastrand obiceiul. Cumpara de la Voore tigari electronice și schimbă-ți complet perspectiva asupra fumatului!

Care sunt avantajele de care te bucuri odata cu achizitionarea unei tigari electronice?

Atunci cand esti pe cale sa faci o schimbare de asemenea amploare in viata ta, este benefic sa cunosti toate beneficiile cu care aceasta vine la pachet. In primul rand, vei face un pas important pentru sanatatea ta. Tigarile electronice au in compozitie un numar semnificativ mai redus de substante daunatoare fata de variantele clasice. Mai mult decat atat, faptul ca fumul obtinut prin ardere a fost inlocuit de un abur rezultat in urma incalzirii unui lichid, este de asemenea un aspect foarte important. Presiunea pusa pe plamani si pe intregul sistem respirator la momentul inhalarii este mult mai redusa, deci efectele negative sunt mai putin prezente.

Tu poti alege concentratia anumitor substante in momentul in care achizitionezi lichidul pentru tigara ta. Astfel, vei putea controla mai usor cantitatea de nicotina adaugata putand scapa mai usor de dependenta. Reducandu-i treptat concentratia, corpul si creierul tau nu vor sesiza diferentele, ajungand chiar in punctul in care nu va mai fi nevoie sa administrezi deloc.

Este o varianta benefica nu doar pentru sanatate, ci si pentru buget. In prima instanta poate parea destul de costisitor sa achizitionezi un kit complet, insa la un calcul rapid vei putea observa ca este o solutie foarte eficienta pe termen lung, raportat la vechile practici. Asadar, investitia se va amortiza foarte repede, dat fiind faptul ca ulterior va trebui sa recumperi doar lichidul. Deci, daca obisnuiai sa consumi cel putin un pachet pe zi, suma saptamanala necesara ajungea pana la minim 150 de lei. Cu aceeasi suma iti poti asigura lichid chiar si pentru o luna, vapand la aceeasi frecventa precum fumatul.

Poti folosi tigara electronica oriunde si oricand. Desi pentru fumat legile sunt destul de stricte, fiind interzis in spatiile publice inchise, pentru vapat lucrurile stau total diferit. Dat fiind faptul ca nu utilizeaza surse periculoase de foc, iar vaporii degajati se disperseaza rapid, nu prezinta niciun factor de risc sau de disconfort pentru cei din jur. Deci nu vei mai fi nevoit sa parasesti incinta ori de cate ori iti doresti sa utilizezi tigara.

Odata ce alegi vapatul ca fiind noul tau viciu preferat, vei putea experimenta o gama mai larga de senzatii. In magazinele Voore te vor intampina zeci de arome diferite, de la cele obtinute, pana la cele mai inedite. Astfel, vei avea parte de o nou experienta, de fiecare data cand vei schimba lichidul. In plus, diversitatea se aplica si in ceea ce priveste dispozitivul propriu zis, nu doar lichidul. Aici vei gasi numeroase variante cu autonomie medie sau mare, cu cablu sau wireless sau chiar tigari electronice de unica folosinta, care sa iti satisfaca pe deplin nevoile.

Magazinele Voore contureaza o oferta foarte variata care sa se plieze pe cerintele si preferintele tuturor categoriilor de clienti. Aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a putea face un pas decisiv pentru sanatatea ta, in timp ce transformi fumatul intr-o experienta mult mai placuta. Paseste in universul Voore si testeaza chiar tu fiecare dintre aceste avantaje sau chiar mai mult.