okflora

Cum te ajuta o florarie online?

Florile stabilizate sunt flori taiate plasate intr-o stare stabila sub o cupola de sticla. Diferenta dintre florile proaspat taiate si un trandafir criogenat in cupola este tehnologia speciala de prelucrare. La fabricarea florilor criogenate, umiditatea este evaporata si inlocuita cu o compozitie pe baza de glicerol, care inlocuieste lichidul natural din floare si incetineste procesul de regenerare la nivel celular, blocand astfel, procesul de fotosinteza. Datorita acestei tehnologii, florile nu necesita udare, lumina soarelui si ingrijire specializata. Florile raman in stare stabila timp de 3-5 ani, mentinand totusi o senzatie tactila ca si la florile proaspat taiate. Daca vrei sa -ti surprinzi iubita, sotia, sora sau mama ofera-le un trandafir criogenat in cupola. Dupa ce va primi un astfel de trandafir, orice fata se va simti ca o adevarata printesa.

Cosuri cu flori

Un aranjament floral frumos proiectat, este cosul cu flori parfumate, care a fost intotdeauna un cadou adecvat si dorit pentru orice ocazie si de asemenea, pentru a-l oferi iubitei. Un cos de flori este acum considerat un inlocuitor mai original la buchetul obisnuit de flori.  De ce multa lume prefera din ce in ce mai mult cosuri cu flori pentru a le oferi cadou? Cert este ca, in comparatie cu un buchet, cosul cu flori ofera are multe avantaje:

  • in primul rand, cosul este un aranjament floral gata pregatit si nu trebuie sa folosesti hartie stralucitoare, panglici si sarma pentru a crea un ambalaj;
  • in al doilea rand, in interiorul cosului, florile sunt plasate intr-o oaza floristica speciala, saturata cu apa. Astfel, florile isi pastreaza prospetimea pentru o lunga perioada de timp;
  • in al treilea rand, un cos cu flori poate inlocui o vaza de flori, incadrandu-se perfect in orice interior.

Buchete de flori

De regula, un barbat cumpara buchete flori atunci cand este indragostit sau cand se simte vinovat fata de partenera sa. Si de obicei, barbatii dau preferinta trandafirilor. Cine lucreaza de ani buni in florarie, stie: barbatii comanda mult mai des flori decat femeile. In primul rand, femeile sunt mult mai scrupuloase in alegerea unui cadou floral. Prin urmare, femeile au grija doar de buchete de flori festive pentru colegi sau rude. Totusi, selectia de culoare, aspect, prospetime si mii de alte nuante – toate acestea inspira si nu obosesc femeile. Ceea ce nu se poate spune despre barbati. Cu toate acestea, exista si barbati care adora buchetele cu flori.

Doar un trandafir criogenat si nimic mai mult

Acesta este un tip de aranjament floral nou in lumea floristicii. Din anumite motive, se crede ca toate femeile iubesc trandafirii. In acest caz, un trandafir luxuriant in cupola, este darul cel mai indicat, deoarece va tine mai mult de 3 ani. Culorile trandafirilor pot fi rosu, roz, alb, albastru, galben etc. Barbatii aleg compozitii gata facute pe baza gustului lor si avand incredere in abilitatea florarilor. Multi barbati asculta de  sfaturile unui consultant. Principalele criterii sunt aspectul prezentabil, sa fie scump si sa dureze cat mai mult timp.