Clasicele gulere de blană naturală revin în tendințe: gulerele șal din blană de vulpe

Renumitele gulere de blană naturală care s-au aflat în trendurile anilor trecuți au revenit în tendințe, anunță consultanții de stil. Au un farmec atemporal și asigură un plus de eleganță, rafinament și stil, motiv pentru care nu pot lipsi din garderoba iubitoarelor de frumos nici măcar în anii care urmează.

Faptul că au revenit în forță nu este deloc întâmplător: există câteva avantaje esențiale (de ordin funcțional & estetic) care te vor convinge că merită să ajungă în garderoba ta și să rămână acolo pentru foarte multă vreme. Iată tot ce trebuie să știi despre popularele gulere de blana naturala.

 

  1. Cu un astfel de guler, vei putea scoate orice ținută din anonimat

Chiar și cea mai banală ținută poate fi pusă în valoare cu ajutorul unui astfel de guler, conceput din materie blană de vulpe de înaltă calitate. Deși le conferă o notă ușor extravagantă, gulerele concepute din blană naturală impresionează prin eleganță. Se remarcă prin versatilitatea lor, iar opțiunile populare de culoare sunt: negru și albastru. Poți pune în valoare o ținută casual, mult mai simplu decât ți-ai fi putut imagina, prin decizia inspirată de a alege un guler calitativ din blană naturală de vulpe. Da, este un truc la care merită să apelezi, dacă vrei să pui în scenă – cu ușurință – acele outfituri la care ai visat dintotdeauna, spun consultanții de stil ce readuc în atenție calitatea pieselor vestimentare concepute din blană naturală.

 

  1. Durată de utilizare este extinsă și întreținerea foarte ușoară

În comparație cu alte articole vestimentare concepute din blană naturală, gulerele se întrețin extrem de ușor. Un avantaj este și dimensiunea redusă, dar și modul de concepere al gulerelor de calitate premium. Nu va trebui să apelezi la anumite proceduri specifice de îngrijire a gulerelor, ci doar să respecți regulile de depozitare a articolelor din blană naturală. E atât de simplu: nu le expune la acțiunea directă a razelor UV, nu le împacheta în saci de plastic și nu le presa în dulapuri neaerisite. Păstrează temperatura specifică și gradul de umidtate indicat pentru blana de vulpe polară. Specialiștii recomandă evitarea dressingurilor fabricate din cedru, pe motiv că usucă derma blănurilor în mod rapid, așadar mare atenție la acest lucru.

 

  1. Gulerele din blană naturală îmbină confortul și funcționalitatea cu aspectul estetic deosebit

Puține sunt piesele vestimentare ce reușesc să creeze echilibrul dintre confort și design, funcționalitate și aspect estetic. Din fercire, gulerele din blană naturală reușesc să creeze acest avantaj, pentru că – în timp ce impresionează prin design – excelează și la capitolul confort. În 2023, tendințele se focusează pe volum, iar gulerele voluminoase, de tip șal, revin pe scena modei. Optează pentru culori îndrăznețe (albastru) sau pentru nuanțe pe care le poți acomoda ușor în ținute (negru) și ai grijă să contrabalansezi volumul prin celelalte elemente ale ținutei. O să te poți bucura de confort, dar și de toate celelalte beneficii ale unei ținute echilibrate. Cu o singură condiție: să acorzi atenție mediului de achiziție și să alegi calitatea de top.

 

Cea mai recomandată blană naturală pentru glugă și pentru gulere, utilizată de Casa de Blănuri MG

Casa de Blănuri MG este locul ideal de unde poți să achiziționezi articole vestimentare concepute din blană naturală. Acest magazin premium vine în întâmpinarea ta cu o ofertă variată de piese, concepute din cea mai rezistentă și durabilă blana naturala pentru gluga, gulere, jachete, veste și așa mai departe.