Cele mai frumoase proiecte pe care le poti pune in practica folosind folii autocolante

Cu totii ne dorim o casa cat mai frumoasa si ingrijita, aliniata cu noile tendinte sau cu ideile proprii.

In mod ideal, ne dorim ca ideile noastre sa fie puse in practica fara sa fie necesar sa se investeasca mult si mai ales sa nu se cheltuiasca pe piese de mobilier nou mai ales daca acestea sunt practice si inca isi indeplinesc cu succes rolul.

Ce poti face pentru a indeplini toate aceste criterii de mai sus este sa investesti in folii autocolante care pot schimba radical aspectul casei tale. Poti sa faci aceasta schimbare in numai cateva ore iar rezultatul te va multumi cu siguranta. In ceea ce priveste ideile prin care poti folosi folii autocolante acestea sunt nenumarate si iti ofera posibilitati de utilizare cum nici nu te astepti, in foarte multe cazuri. Insa, noi iti vom oferi cateva idei practice pe care sigur le vei aprecia si le vei putea pune in practica rapid si fara prea mult efort.

Aplica folii autocolante pe blatul de la bucatarie

Blatul de pe mobilierul de bucatarie are cel mai mult de suferit deoarece intotdeauna se gaseste ceva de taiat, turnat, preparat, etc. O data cu trecerea timpului, blatul de bucatarie poate sa se deterioreze, sa prezinte zgarieturi pe suprafata, sa se pateze si nu numai. Aplicand folii autocolante pe blatul din bucatarie vei putea masca toate aceste imperfectiuni cauzate de trecerea timpului.

Poti sa gasesti pe piata autocolante care imita marmura, piatra sau modele simple care pot sa acopere perfect aceste suprafete deteriorate si sa le dea un aspect nou. De asemenea, poti acoperi cu autocolant si alte elemente din bucatarie asa cum este frigiderul, cuptorul cu microunde, masa din bucatarie, dulapurile suspendate etc.

Rafturile din casa

Indiferent daca le-ai zgariat sau le-a sarit vopseaua, sunt patate sau iti doresti sa schimbi cel putin culoarea acestora, poti sa folosesti folii autocolante care sa acopere perfect toate imperfectiunile si sa iti indeplineasca dorinta de a avea un corp de mobilier nou.

Poti opta pentru culori indraznete sau modele care imita la perfectie lemnul. Poti sa folosesti folii autocolante chiar si pentru rafturile din frigider si in curand intreg spatiul va fi transformat intr-un mod simplu si ieftin.

Foloseste folii autocolante si in living

Chiar si in living poti sa transformi totul rapid si eficient, fara sa te coste prea mult. Poti reda viata chiar si acelei comode sau masute de cafea care sunt atat de vechi incat nu te induri sa le arunci. Poti folosi folii autocolante cu modele sau simple in functie de preferintele tale.

Aceste folii autocolante nu distrug suprafata mobilierului si pot sa fie indepartate la fel de simplu ca atunci cand le-ai aplicat. Poti sa faci o schimbare ori de cate ori iti doresti iar casa ta va arata minunat de fiecare data. Este o modalitate accesibila prin care poti sa transformi totul in jurul tau si sa le prelungesti durata de viata.

In plus, datorita tehnologiei actuale aceste folii autocolante sunt de o calitate foarte buna ce garanteaza faptul ca nu se vor deteriora foarte usor.