Ce geacă ne protejează mai bine de frig? Sfaturi și informații despre achiziția cu un cod reducere answear

Vine frigul, dar nu ne speriem! Avem un remediu ideal și sfaturi prețioase pentru a te bucură în tihna de o plimbare în natură, la serviciu sau în altă parte, indiferent de cât de frig e afară, nemaivorbind de economiile pe care urmează să le faci alegând geacă potrivită cu un cod reducere answear.

Alegerea corectă în funcție de modul tău de viață

Dacă trebuie să conduci spre serviciu și petreci puțin timp în aer liber, nivelul de izolație al unei geci anti-frig nu trebuie să fie ridicat. Preferă o croiala deasupra genunchiului, deoarece oferă mai multă libertate de mișcare atunci când te deplasezi. Din același motiv, alege un model care se descheie cu ușurință.\

Dacă folosești mijloacele de transport în comun, trebuie să te asiguri că haina îți ține cald, dar mai presus de toate că este ușoară și compresibilă, astfel încât să poată fi transportată cu ușurință atunci când o scoți.

Dacă urmează să lucrezi în aer liber sau trebuie să ieși afară des, ai nevoie de o haină călduroasă, impermeabilă și rezistentă la vânt. Așa că trebuie să treci la o haină cu glugă care se oprește deasupra genunchiului, mai confortabilă pentru mers. Manșetele sunt ajustate astfel încât mâinile să fie protejate de frig.

Alegerea materialelor

Lâna

Paltoanele din lână aduc o notă șic și rămân un must-have pentru mulți. Sunt ideale atunci când vremea este mai blândă sau dacă nu petreci mult timp în aer liber.

Lâna este izolantă, respirabilă și absoarbe umezeala prin fibrele sale pentru a ne menține încălziți în zilele friguroase și umede, în schimb nu este rezistentă la apă și nici la vânt.

Un amestec care conține poliester este interesant, deoarece lâna va fi mai rezistentă, iar haina, mai puțin costisitoare. Pe de altă parte, este mai bine să evitați cumpărarea unei geci cu un procent ridicat de acril, deoarece acest material nu izolează bine. Intră pe site și găsește modelul ideal de palton cu un cod reducere answear.

Puful

Puful provine de la animalele cu pene, cum ar fi rațele și gâștele. Este materialul care oferă cea mai mare căldură, deoarece o captează și o readuce în corp.

Hainele cu puf sunt ușoare, confortabile și foarte călduroase, fiind materialul preferat pe vreme uscată și rece. Când este umed, puful își pierde proprietățile, de unde și importanța alegerii unei geci cu puf acoperită cu un produs hidrofug, astfel încât apă să nu treacă prin țesătură.

Fibra sintetică

Izolația sintetică este o imitație a pufului. Nu conțin materiale animale și sunt fabricate din fibre de poliester care rețîn aerul. Deoarece sunt din ce în ce mai eficiente și adesea mai puțin costisitoare decât puful, această este o alegere de luat în considerare.

Geaca ce conține fibră sintetică păstrează bine căldura și își păstrează proprietățile termice într-un climat umed. Este mai puțin fragilă, se usucă mai repede, este mai ușor de întreținut decât puful și nu se aplatizează că puful. Cel mai important, nu este alergenic.

Pentru o izolație termică de calitate pe timp de iarnă, alegeți o geacă din varietatea de produse din magazinul online, la un preț la care puteți aplica un cod reducere answear. Avem răspunsul la toate cerințele tale!