Cauti folii pentru usi? Afla totul despre produsele Renolit aparute pe piata germana acum 30 de ani

Renolit este brandul care a adus pe piata germana, acum 30 ani, pentru prima oara, o gama de folii cu totul si cu totul speciala, fata de produsele existente.

Principalele avantaje care au revolutionat piata atunci, dar si acum, sunt: reducerea caldurii acumulate de folie si de profilele PVC, rezistenta si protectia sporita a culorii, usurinta de curatare, precum si multitudinea de aplicatii.  Aceste folii pentru usi MDF se impart in mai multe categorii: classic, advanced si ultimate, si vin la pachet cu caracteristicile lor speciale.

 

Ce avantaje au produsele din gama CLASSIC a foliilor decorative Renolit

Foliile decorative Renolit din gama CLASSIC sunt cele care au aparut acum 30 de ani pe piata germana si sunt considerate chiar si astazi produse revolutionare. Acestea ofera atat usilor, cat si ferestrelor sau altor suprafete exterioare culori frumoase, texturi unice de lemn si structuri de suprafata care au o durabilitate extinsa. Foliile se numesc RENOLIT EXOFOL MX si se aplica prin intermediul unui adeziv special. Sunt dublu stratificate, iar pigmentii de culoare din componenta foliei de baza folosesc tehnologia solara SST, care protejeaza profilul de acumularea de caldura excesiva. Stratul superior foloseste o alta tehnologie unica, ce protejeaza culorile pe termen lung, precum si imprimeurile a caror decolorare este stopata, in ciuda prezentei razelor UV excesive sau a altor intemperii specifice conditiilor de mediu din zona amplasarii.

 

Foliile din gama ADVANCED au caracteristici imbunatatite in toate aspectele

Urmatoarea categorie de folii produse de Renolit este cea ADVANCED, si contine folii de ultima generatie care au fost imbunatatite in toate privintele. Este vorba despre RENOLIT EXOFOL PX, o folie noua pentru exterior, unica, cu o durata de viata mai lunga decat orice alta categorie de produs. De regula, acest produs este conceput pentru zonele cu climate mai blande, cum ar fi clima specifica Europei (sud) sau a unor regiuni similare. Rezista cu brio la actiunea razelor UV, dar si la conditiile de umiditate si se curata usor. Ce e cu totul special la aceasta folie din gama ADVANCED? Folia de baza. Aceasta foloseste materii prime noi, imbunatatite printr-o formula PVC, care nu contine plastifianti. In lipsa plastifiantilor, este evident ca durata de viata va creste considerabil, plastifiantii fiind cei care grabesc procesul de imbatranire.

 

Foliile din gama ULTIMATE aduc un nou standard de performanta pe piata

Aceasta ultima categorie face parte la o noua tipologie de folii, formate din 3 straturi, care impun un nou standard de performanta pe piata de profil. Folia multi-strat este foarte rezistenta la actiunea razelor UV, reduce caldura acumulata, asigura culoarea si stralucirea aspectului estetic si este foarte usor de curatat. Foliile de acest tip se folosesc intr-o gama vasta de aplicatii, inclusiv pentru fatadele cladirilor inalte. Sunt concepute pentru zonele cu climate dure tropicale si subtropicale, cum ar fi cele din America de Nord si Centrala, precum si Asia de Sud Est, India, Australia si regiuni similare. Au cel mai inalt nivel de calitate.

Cel mai bun lac pe baza de apa pentru lemn si cele mai bune folii de pe piata se gasesc la Klebrom.ro

Atunci cand spui lac pe baza de apa pentru lemn Zobel, folii Renolit, lac pentru lemn sau „adezivi de ultima generatie”, spui de fapt Klebrom.ro, acesta fiind un mediu de achizitie de top in Romania, unde gasesti produsele.