cadouri pentru copii

Care ar fi cele mai potrivite cadouri pentru copii de 5-6 ani?

Ce sa ii faci cadou unui copil de 6 ani? Ce zici de un copil de 5 ani?  Intrarea intr-un magazin de jucarii este ametitoare: prea multa alegere! Daca aveti chef de un lucru sigur, aruncati o privire la aceste idei de cadouri pentru copii de pe Jubi. Jocuri educative, jucarii inteligente, accesorii pentru dormitor – veti gasi ceea ce cautati. Cadoul pe care copilul tau si-l doreste cu adevarat.

Copiii care urmeaza sa intre in clasa intai sau care abia au inceput au prieteni si abilitati sociale bine dezvoltate; pot alerga, se pot catara, merge pe bicicleta si sunt independenti in multe lucruri si inca mici in multe altele; au pe de o parte curiozitatea de a invata si de a face, iar pe de alta parte dorinta de a se „descarca” dupa scoala, care este atat de diferita si constrangatoare fata de gradinita. Copii care nu sunt nici mici, nici mari si care au nevoie de un cadou, dar care nu vor sa cumpere o jucarie la moda. Cumpara cele mai interesante cadouri copii tinand cont de preferintele celor mici.

  1. Cutia de artizanat

O puteti confectiona singuri, adunand carton si diverse tesaturi, foarfece si lipici, ochi de sclipici si pompoane, bete de lemn si hartie argintie. Restul este la latitudinea copilului, poate urmand cateva idei pentru a lucra cu paie, sau activitati de reciclare a cartoanelor de oua sau de confectionare de obiecte de artizanat cu tuburi de hartie igienica sau prosoape de hartie. Ca sa nu mai vorbim paste uscate.

  1. Kituri tehnice pentru cel mic

Sau puteti cumpara kituri tematice gata facute, cum ar fi cele pentru confectionarea de bratari, lumanari sau sapun. Sau, pentru copiii cu un temperament mai artistic, truse de colorat de tot felul.

  1. Covorul cu masinute

Cadoul perfect pentru copiii de 5 si 6 ani a caror creativitate consta in a imagina povesti si situatii la nesfarsit. Covorulcu drumul orasului unde se pot juca cu masinute, papusi, animale, pot asambla mici constructii Lego sau obiecte de casa, singuri sau cu prietenii. Le puteti gasi la preturi mici la Ikea si in multe magazine online.

  1. Playmobil

Odata cu varsta de 5-6 ani vine momentul sa redescoperiti lumea Playmobil intr-o varianta mai ampla. Copiii se joaca cu el cu mare concentrare si este prea dragut sa ii vezi cum insotesc jocul cu vocea lor. Mai tarziu, insa, poate fi integrat cu alte medii Playmobil mult mai avansate.

  1. Bile magnetice

Iar acum, cand copiii au 5 sau 6 ani si se spera ca riscul de a inghiti obiecte a trecut, este timpul pentru un cadou minunat. Bilele magnetice pot fi folosite pentru a realiza un numar infinit de forme, structuri simple sau complexe, in fiecare caz in functie de imaginatia copilului.  Cu jucarii de acest gen, copilul stapaneste cu adevarat jocul si poate concretiza emotiile si imaginatia – exact ceea ce este necesar dupa zilele de scoala! Magnetii de jucarie sunt intr-adevar o idee originala de cadou pentru copiii de 6 ani. Nu le puteti gasi intotdeauna in magazine, dar nu este nicio problema sa le cumparati de pe internet.